Zoek
Sluit dit zoekvak.

W7 In The Nude (Naked 3 dupe)

 photo W7-In-The-Nude_zpsd58ec040.png

Sinds vorige week weet ik dat het merk W7 een nieuw palette heeft, een opvolger van de razend populaire In The Buff palette. W7 komt met het In The Nude palette dat een exacte kopie van een Urban Decay Naked 3 palette moet zijn. Je kan wel begrijpen dat ik bijna onder de brievenbus wachtte tot dat hij er eindelijk was. Ik ga jullie dit palette laten zien, zal het net zo een succes zijn als de In The Buff variant?

 photo W7-In-The-Nude1_zps83434cde.png

Eigenlijk is het hele idee hetzelfde en de verpakking ook, alleen er staat een andere naam op en dit blik heeft gouden letters. Bijna precies dezelfde opmaak als het Naked 3 palette. Of het echt een dupe is van het Naked 3 horen jullie snel, nu houd ik jullie nog even in spanning en laat ik jullie dit palette zien! Het zit weer in een wat minder stevig blikje, maar voor als nog is het echt prima. Hij is precies even groot en dik als het In The Buff palette.

 photo W7-In-The-Nude2_zps546fc9a8.png

Op de achterkant vind je de namen van de kleuren en de inhoud. Leuke namen, ben benieuwd hoe de kleuren er in het echt uit gaan zien. Hier lijken ze inderdaad erg veel op het Naked 3, en ik persoonlijk vind dat prachtige kleuren. Deze zijn ook allemaal iets meer roze.

 photo W7-In-The-Nude3_zps2c16e948.png

En dit is hem dan, de inhoud van het In The Nude palette. Prachtige tinten die je perfect bij elkaar kan combineren voor een prachtige look! Ik vind de kleuren persoonlijk ook heel erg mooi, en totaal weer anders dan het In The Buff palette. Ik vind het persoonlijk echt een musthave in je make-up stash qua kleuren!

 photo W7-In-The-Nude10_zps4fdc35e7.png

Ik word er gewoon verliefd op, prachtige kleuren!

 photo W7-In-The-Nude5_zps24755f73.png

Net zoals in het andere W7 palette mis ik toch wel een beetje het spiegeltje, helemaal omdat het een ideaal palette is om mee te nemen. En dan vind ik een spiegeltje toch wel heel erg handig! Wel zit er een kwastje met applicator bij!

 photo W7-In-The-Nude9_zpsc5f42afd.png

Het kwastje aan de ene kant, persoonlijk vind ik het niet echt prettig werken. Heb liever mijn eigen kwasten, maar voor onderweg om het even bij te werken is het natuurlijk prima.

 photo W7-In-The-Nude8_zpsd52d57d1.png

En aan de andere kant zit een sponsapplicator, hier ben ik niet zo fan van, maar sommige mensen wel, dan is het handig dat het er aan zit.

 photo W7-In-The-Nude6_zps94cf2e44.png

De eerste zes kleuren zie je hier van links naar rechts: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot en Sun Kissed

 photo W7-In-The-Nude12_zps2a1635b3.png

Van links naar rechts de swatches: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot en Sun Kissed! Ik vind de pigmentatie echt erg goed. Het zijn hele lichte kleuren met veel shimmer en had ook niet knallende kleuren verwacht. Wel zijn de oogschaduws extreem zacht waardoor ze toch wel behoorlijk fall-out veroorzaken.

 photo W7-In-The-Nude7_zpsb7b76601.png

En de laatste zes kleuren van links naar rechts: Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista.

 photo W7-In-The-Nude13_zps1429a838.png

Swatches van links naar rechts: Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista. Dit zijn echt wat meer de knallende kleuren! Ze hebben een prachtige pigmentatie en prachtige shimmer. Behalve Alice, dat is een matte kleur. De oogschaduws zijn lekker zacht en brengen daardoor makkelijk aan en blenden ook perfect met elkaar. Ik ben echt onder de indruk van dit palette!

 photo W7-In-The-Nude14_zpsf304b719.png

Wat ik wel een klein beetje jammer vind aan het palette dat op het oog de kleuren wel erg subtiel zijn. Deze look heb ik gemaakt met de donkerste bruine kleuren. Maar aan de andere kant, het is wel echt nude ;).

 photo W7-In-The-Nude11_zps96505b27.png

Het W7 In The Nude palette is net zoals het W7 In The Buff palette een schot in de roos. Of het echt een dupe is van het Naked 3 palette laat ik jullie binnenkort zien. Maar los daarvan is het een kwalitatief goed palette met prachtige kleuren voor weinig geld. Het W7 In The Nude palette is voor € 7,99 online te koop bij MakeUpMusthaves. De paletten liggen nog niet in de winkels zoals de OP = OP Shop, dat zal als ik het goed heb begrepen nog even gaan duren.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Jammer dat de kleuren op je oog een beetje tegen vallen, op je arm zien de swatches er wel echt heel erg goed uit! Ik wil hem ook haha!

  2. Leuke dupe, maar wel jammer dat de oogschaduws zo licht zijn. Ik zal hem dan toch persoonlijk niet aanschaffen.

  3. Mooi palette! Ik vind zelf de pigmentatie van het echte Naked 3 palette wel een stuk mooier om eerlijk te zijn, maar dit is wel een goed budget alternatief.

  4. Ondanks dat ik de oogschaduws wat licht vind wil ik hem toch hebben haha. Ik vind het palette in the buff namelijk wel ontzettend fijn. Lichte kleurtjes zijn toch ook wel handig om te hebben!

  5. De kleuren zien er mooi uit, maar op je ooglid lijken ze inderdaad wel veel op elkaar. Dat is dan wel weer jammer.

  6. Ik twijfel nog steeds om het Naked 3 palette te scoren en nu twijfel ik nog meer, dus ik ben heeeeeeel benieuwd naar de vergelijking !

  7. Krijg hem normaal gezien een van de dagen binnen. Kreeg gisteren een melding van Alice & Jo dat hij op voorraad was en heb hem meteen besteld :D (Samen met in the buff zelf, die had ik ook nog niet :O) Ik kan niet wachten!

  8. Ziet er goed uit! Dat de kleuren iets minder zijn wanneer je ze aanbrengt vind ik ook niet zo erg, het ziet er rustig en zacht uit :)

  9. Ik was zo benieuwd naar swatches, vind het een mooi palette maar anderzijds heb ik wel een beetje genoeg van al dat nude. Maar toch, zo’n dupe kan nooit verkeerd zijn..

  10. Ik blijf lichtelijk anti-namaak, maar ach, de echte Naked’s zullen toch altijd beter blijven. En dan zijn dit soort palettes leuke replica’s :) Ik gebruik Naked 3 echt veel te weinig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *