Search
Close this search box.

W7 In The Night Palette

 photo W7-In-The-Night_zps367e9114.png

W7 maakt ons de laatste tijd helemaal gek, ze komen met prachtige paletten uit die vaak ook nog eens een dupe zijn van een high end make-up palette. Nu komen ze alweer met een nieuw palette, het In The Night palette met prachtige donkere tinten voor een echte partylook! Dit keer geen dupe van een bekend product – tenmiste zover ik weet niet – maar gewoon een prachtig palette zelf samengesteld. Ik laat jullie hem vandaag uitgebreid zien!

 photo W7-In-The-Night1_zps791ce52d.png

Na het succes van In The Buff en In The Nude gaat W7 gewoon lekker verder, vandaar nu het prachtige In The Night palette. Het palette is vrijwel hetzelfde vorm gegeven als de andere paletten alleen deze zit in een mooi paars jasje met gouden letters en kleine sterretjes. Een mooie combinatie waar ik meteen aan de nacht moet denken. De verpakking is stevig, wel een beetje lomp om zo overal mee naar toe mee te nemen. Maar voor in je stash is hij zeker een must, vooral omdat de kleuren niet zo standaard zijn, maar dat zul je zometeen gaan zien.

 photo W7-In-The-Night11_zpsaecb93e2.png

Op de achterkant vind je een overzicht van de ingrediënten en de kleuren en daarbij natuurlijk de bijbehorende namen! De kleuren zijn vrij donker en warm, ideaal om een zware avondlook mee te maken of zelfs voor een feestje.

 photo W7-In-The-Night3_zps158a8185.png

Als we het palette open doen zien we twaalf prachtige kleuren tevoorschijn komen. Het zijn mooie en niet zo standaard kleuren die allemaal goed met elkaar te combineren zijn. Je kan hier zeker mee uit de voeten en veel verschillende looks mee maken. Het palette ziet er aan de binnenkant nog steeds een beetje goedkoop uit omdat ik natuurlijk de echte Urban Decay paletten gewend ben, maar deze kost natuurlijk ook een stuk minder.

 photo W7-In-The-Night4_zps94213948.png

De oogschaduws hebben een lange en smalle pan waar je gelukkig precies met je kwast in kan zonder dat de pan te smal is. De kleuren hebben allemaal een mooie shimmer de ene wat meer dan de andere, maar je vind hier geen matte kleuren in.

 photo W7-In-The-Night5_zps64b49505.png

Het verschil met de andere W7 In The… paletten vind ik dat deze oogschaduws iets harder zijn dan ik gewend ben van hun. Bij de andere paletten zijn ze allemaal heel zacht en romig en in dit palette vind ik ze een beetje hard en droog. Ik was ook stiekem een beetje bang dat dat invloed zal hebben op de pigmentatie. Maar dan zullen we zometeen zien.

 photo W7-In-The-Night6_zps5ced78e2.png

In het palette zit ook nog een handig kwastje en sponsapplicator. Ik mis nog wel een spiegel in de deksel, maar aan de andere kant kijk ik hier eigenlijk nooit in, dus echt missen doen ik het niet. Maar het zal wel handig zijn voor onderweg.

 photo W7-In-The-Night7_zps674c0357.png

Swatches van de eerste zes kleuren: Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abacadabra en Top Hat. Waar ik al bang voor was gebeurt, deze kleuren hebben inderdaad iets minder pigmentatie dan de andere paletten van W7, nog steeds niet slecht, maar ze knallen er niet zo uit als bij In The Buff en In The Nude. Laten we naar de volgende zes gaan kijken.

 photo W7-In-The-Night8_zpsefa18baa.png

De volgende zes kleuren zijn: Razzamataz, Lady Luck, Laura E, Party Pooper, Gate Crash, Bologna. Deze zien er weer een stuk beter uit maar zijn dan natuurlijk ook iets donkerder van kleur. De kleuren hebben allemaal een mooie shimmer en de een wat de ander. Lady Luck en Wonderland hebben namelijk grove shimmers wat ik ook wel gaaf vind om in een look te gebruiken. Zolang ze maar niet allemaal zulke grove glitters hebben.

 photo W7-In-The-Night9_zpsf75f6b5a.png

Look met het W7 In The Night palette. Gelukkig zie je op het ooglid niets terug van de middelmatige pigmentatie, de kleuren knallen echt van oogleden af. Op het ooglid heb ik Top Hat gebruikt en in de crease Lady Luck. Op het wenkbrauwbot zit Dusty en in de binnenste ooghoeken Atlanta. De kleuren blenden makkelijk met elkaar maar de kleur vervaagt dan wel snel. Na het blenden breng ik de kleuren dus nog een keer aan om de kleur weer goed intens te krijgen.

 photo W7-In-The-Night10_zps2495c512.png

Een mooie romantische look voor in de avond vind ik dit, maar je kan het natuurlijk ook prima overdag dragen als je van iets donkerdere kleuren houdt. De shimmer vind ik heel mooi, hij glanst echt heel erg mooi!

 photo W7-In-The-Night2_zpsda1b1de2.png

Ik ben te spreken over het W7 In The Night palette vooral door de mooie donkere kleuren die weer eens wat anders zijn dan de natuurlijke kleuren. De pigmentatie is iets minder dan de andere W7 paletten vind ik, maar op het ooglid zien ze er wel weer heel erg mooi uit. Het W7 In The Night is vanaf nu te koop bij de makeupmusthaves.nl voor € 7,99 per stuk. Daar heb je een prachtig uitgebreid make-up palette voor waar je elke kant mee op kan! Een mooie toevoeging aan de W7 palette familie!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

50 reacties

  1. Ik verwacht de mijne ook vandaag te komen! Ik vind de kleuren heel mooi, helemaal mijn ding. De pigmentatie is iets minder inderdaad, maar toch nog goed te doen.

  2. Fijne review! De swatches zagen er niet zo goed uit maar jouw ooglook is echt een beauty! Denk dat ik deze mss ook maar ga aanschaffen, net omdat er zo andere kleurtjes inzitten :-)

  3. Wat staan deze kleuren prachtig bij je oogkleur. Ik vind het een mooi palette, ondanks de pigmentatie. De kleuren passen mooi bij elkaar. En, het is weer eens wat anders dan de bruin- en nude tinten.

  4. Goed, komt er dus op neer dat ik deze wil, zal en moet hebben. Volgens mij moet ik hem wel online gaan kopen, want onze Voordeelshop, die ook W7 verkoopt, is meestal niet zo up to date. Maar ik waag het er wel eerst op morgenochtend. xxx Lucinda

  5. Mooi! Ik ben erg benieuwd. Ik heb de W7 in the buff en heb ook een duidelijke voorkeur voor urban decay. De in the buff vind ik qua pigmentatie oke.. moet er meer van gebruikenals dat ik gebruik van bijv. Urban decay of Sleek.. maar wat je zegt.. er is een prijsverschil!! Ik heb dit palette besteld bij Alice en Jo. Krijg hem morgen binnen dus ven nieuwsgierig! De ooglook die je hebt gemaakt staat je in ieder geval prachtig! Xoxo Olivia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *