W7 In The Mood & In The City

 photo W7 In The Mood In The City_zpswa9suwyk.png

We zijn volgens mij allemaal wel een beetje fan van het budgetmerk W7, na een aantal fantastische dupes zijn we nog lang niet klaar. Er komen namelijk weer twee hele nieuwe paletten aan, het W7 In The Mood en het In The City palette. En drie keer raden waar dit dupes van zijn, juist jullie weten het al…

 photo W7 In The Mood In The City1_zpsnnth05zh.png

Van de Urban Decay Naked Basics paletten natuurlijk! Nummer 1 en 2 hebben een prachtige dupe erbij van het merk W7. Het merk laat me altijd weer versteld staan hoe goed ze een product kunnen namaken en uitwerken. Het ziet er natuurlijk wel een stuk minder mooi qua uiterlijk uit, maar de inhoud komt behoorlijk overeen. Ik laat jullie snel deze twee super leuke paletten zien met een fijne prijs.

 photo W7 In The Mood In The City2_zpsxhw8wnvp.png

W7 In The Mood

De nieuwe paletten van W7 hebben een compacter doosje met 6 verschillende kleuren in plaats van 12. Daarom zijn de doosjes een stuk smaller, maar ik vind ze alsnog best aan de forse kant. Ze nemen wel echt wat ruimte in beslag. De doosjes zijn weer gemaakt van blik en hebben een vrij ruime opzet.

 photo W7 In The Mood In The City3_zpswyjrlre1.png

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het product en de kleuren. Je kan even goed de kleuren zien die er in zitten en de namen. Het doosje is vrij stevig en sluit goed.

 photo W7 In The Mood In The City4_zpskn9i9qrp.png

De kleuren, het is bijna alsof je het Naked 1 palette in je handen hebt, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling van W7. Opvallend is dat hier geen applicator of kwast in zit, maar aan de andere kant vind ik het wel prima, die ging ik toch niet gebruiken.

 photo W7 In The Mood In The City8_zpswopn8pux.png

Swatches van links naar rechts: Shrimp, Oops, Venice, Wink, Katie en Cargo. De kleuren hebben een prima pigmentatie voor matte kleuren. Wat me altijd wel opvalt aan W7 is dat ze heel poederig en zacht zijn. Ook als je met je kwast in de oogschaduws gaat komt er veel product los. Maar de kwaliteit vind ik prima in vergelijk met de prijs.

 photo W7 In The Mood In The City5_zpsxhapqf8e.png

W7 In The City

Of dit echt een dupe van het Naked Basics 2 palette is weet ik niet, want die heb ik zelf niet in mijn bezit. Maar W7 kennende moet dat wel het geval zijn. Dit doosje zit in dezelfde verpakking als In The Mood, alleen de naam en de kleur is anders. Ik vind ze leuk vormgegeven, het ziet er allemaal best leuk uit.

 photo W7 In The Mood In The City6_zps1fvzviba.png

Ook hier vinden we op de achterkant wat meer informatie over het producten en de inhoud. Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat de kleuren op het plaatje niet echt overeen komen met de kleuren in de verpakking. Op de verpakking zien ze er een stuk intenser uit.

 photo W7 In The Mood In The City7_zpsdyyo7iu9.png

De kleuren van het In The City palette. Ik vind de kleuren echt ontzettend mooi, alleen ik vind het heel erg jammer dat de kleuren heel erg dicht bij elkaar liggen. Als je ze aanbrengt op het ooglid zie je haast geen kleur overloop en dat vind ik wel jammer. In dit palette zijn trouwens alle kleuren matte.

 photo W7 In The Mood In The City9_zpsln8t3fne.png

Swatches van het In The City palette. Van links naar rechts de volgende kleuren: Wigwam, Troy, Brass, Touch, Autumn en Andrea. Ook hier zijn de oogschaduws weer erg poederig. Zelf heb ik er geen problemen mee als ik de kwast maar goed aftik. De swatches zien er wel wat mooier uit dan de verpakking, hier zie je het kleurverschil toch wel iets beter. Dit palette qua kleur is wel mijn favoriet.

 photo W7 In The Mood In The City11_zpsyl76qocl.png

En dan natuurlijk nog een ooglook met het palette. Ik ben fan van de kleuren, maar ik vind het toch wel weer een beetje jammer dat je het kleurverschil amper kan zien. Hier heb ik Autumn over het hele ooglid aangebracht, Andrea in de crease, Wigwam onder mijn wenkbrauwen en Troy in de ooghoeken. Helaas zie ik maar twee kleuren als je goed kijkt. Maar in het echt ziet het er wel mooi uit als ik eerlijk ben, een hele zachte make-up look zonder glitters!

 photo W7 In The Mood In The City10_zpskhgw1xoh.png

Full face zie je er natuurlijk niet al te veel van terug, maar ik vind het wel een geslaagde look.

 photo W7 In The Mood In The City12_zpsyewyz5fe.png

Ik vind de twee nieuwe paletten van W7 een echte toevoeging aan het merk. Twee leuke nieuwe compacte oogschaduw paletten die als het goed is een goede dupe zijn van de Naked Basics paletten. De nieuwe W7 paletten zijn vanaf nu te koop voor € 5,99 bij de makeupmusthaves.nl. Wat vinden jullie van deze leuke budget vriendelijke paletten?

Dit artikel bevat ontvangen producten

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  chucky1012
  4 april 2015 at 06:58

  Mooie zeer goed gepigmenteerd!
  Prachtige subtiele look.
  Ik ga eens snel kijken in de op=op shop.

  Mooie en fijne Paasdagen Xoxo

 • Reply
  Denise
  4 april 2015 at 07:53

  Mooi palette inderdaad! Ik vind de kleuren wel wat tegenvallen, had toch iets meer verwacht!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  4 april 2015 at 07:56

  Ik vind de vorm van de verpakking wel leuk! Ik heb het naked basic 2 palette en die vind ik ook vrij korrelig. Ben nu wel heel nieuwsgierig geworden!

 • Reply
  lucindainwonderland
  4 april 2015 at 08:49

  Leuk gedaan en vooral ook handiger als je een wat kleiner doosje mee wil hebben. Voor mijzelf vind ik het niet echt een toevoeging, net iets té basic. xxx Lucinda

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  4 april 2015 at 08:52

  De kleuren zien er prachtig uit, ik heb zelf het Naked Basics 2 palette, maar zou graag In the mood willen als aanvulling. Ik gebruik mijn Naked Basics echt elke dag!
  Liefs, Iris

 • Reply
  anouk
  4 april 2015 at 09:14

  Wat leuk!! Ik zag ze al bij iemand op instagram voorbij komen en was eigenlijk wel benieuwd. Ik wil er wel eentje hebben, op naar de winkel dan maar haha

 • Reply
  Bianca
  4 april 2015 at 09:32

  Ik had niet verwacht dat deze palette’s er zo goed eruit zouden zien (geen idee waarom), maar ze zien er echt mooi uit x

 • Reply
  Kim
  4 april 2015 at 10:13

  Wat een leuke palletjes en super handig om mee te nemen.

 • Reply
  Ceetje
  4 april 2015 at 10:27

  Deze zien er beter gepigmenteerd uit dan de Naked basic dupes die ik heb van Ebay :) Fijne review!

 • Reply
  Lydia
  4 april 2015 at 10:39

  Het kleurverschil is inderdaad niet drastisch aanwezig, maar dat vind ik zelf wel mooi. Lekker makkelijk om dan een natuurlijke overgang te creëren.

 • Reply
  Chayenne
  4 april 2015 at 10:55

  Ik ben ook gek op w7! Mooie palettes

 • Reply
  Kiss & Make-up
  4 april 2015 at 10:55

  Alweer een UD dupe, W7 is echt een kopieermachine ;-) Maar ze doen dat wel goed. Moet wel zeggen dat de kleuren in dit palet niet mijn ding zijn, te licht en te gelijkaardig, met zoals in het UD Naked Basics palette.

 • Reply
  Jana
  4 april 2015 at 11:14

  Ik vind het eigenlijk ongelofelijk jammer dat W7 altijd andere merken kopieert! Dan besteed ik zelf uit principe liever meer geld aan het origineel :-)

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  4 april 2015 at 11:17

  Lijkt me erg fijn! Wilde eigenlijk heel erg graag de Naked Basics, maar vond ze te duur. Dit is wel een goed alternatief :)

 • Reply
  Diolifestyle
  4 april 2015 at 11:24

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Nicolish
  4 april 2015 at 12:19

  Mooie paletten!

 • Reply
  Naomi
  4 april 2015 at 12:42

  wauw wat een goede pigmentatie en ze zien er heel ‘romig’ uit!

  x

 • Reply
  Marie - You Beleza
  4 april 2015 at 12:54

  Mooie pigmentatie! Naar deze paletten ga ik zeker eens uitkijken! Ik heb zelf nog niks van W7 maar hoor er meer en meer goeie verhalen over! Fijne review!

 • Reply
  Amelie
  4 april 2015 at 13:25

  Ik heb zelf het Naked Basics 1 en die kleuren zijn toch echt wel wat anders en een stuk sterker gepigmenteerd, maar wel leuk gedaan van W7, voor zo’n zacht prijsje is het prima!

 • Reply
  Andrea
  4 april 2015 at 14:16

  Ik ben niet echt onder de indruk, maar wel heel leuk dat er een kleur tussen zit die Andrea heet! Daarvoor zou ik hem bijna kopen ;)
  x

 • Reply
  Marie Beauty
  4 april 2015 at 14:18

  W7 heeft altijd heel erg mooie palletjes!

 • Reply
  Lys
  4 april 2015 at 15:29

  Ik ben gek op de oogschaduwpalettes van W7! In The Nude gebruik ik dagelijks dus ik ben blij dat W7 nu ook met dupes van de Naked Basics palettes komt. Waarschijnlijk koop ik één van deze ook wel, ben er alleen niet goed uit welke. Maar ik ga ze zeker swatchen in de winkel :)

 • Reply
  Bianca
  4 april 2015 at 16:59

  Mooie basic paletjes weer, al hoop ik toch dat w7 ook eens met knallende kleuren komt. Een dupe van het UD electric palette misschien? :-)

 • Reply
  Priscilla
  4 april 2015 at 18:02

  Ik vind het hele lichte palette wel mooi. Zoiets heb ik nog niet maar merk dat ik zulke kleuren wel vaak nodig heb ik een look.

 • Reply
  qm
  4 april 2015 at 19:37

  Heb ze zelf ook al een week inhuis.
  Ze in ook te koop bij beauty88.

 • Reply
  Sofie
  4 april 2015 at 21:21

  Oeh die zien er erg mooi uit ^^

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  4 april 2015 at 22:06

  Oh wauw, weer eens wat nieuws van W7!

 • Reply
  Manouk
  4 april 2015 at 22:21

  Hmmm ik weet het niet zo goed. Ben ook niet zo’n fan van de Naked Basics dus het ligt niet per se aan W7.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  5 april 2015 at 09:22

  Mooie pigmentatie, wel jammer dat het kleurverschil minimaal is. Ik vind het voor die prijs echt wel goede dupes voor de UD Naked Basics palettes.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 april 2015 at 13:19

  Dit lijken mijn handige reispalettes. Inderdaad mooie toevoegingen aan de collectie

 • Reply
  Mariëlle
  5 april 2015 at 14:43

  Ik heb ook één palette mogen ontvangen en ik ben erg benieuwd!

 • Reply
  Nicole
  6 april 2015 at 22:04

  Heel mooi, hier ga ik eens naar opzoek! Jammer dat de winkel Booqz? in Eindhoven weg is want daar verkochten ze W7.

 • Reply
  Julia
  10 mei 2015 at 00:30

  Voor iedereen die het wil kopen: €4,- per stuk bij de Big Bazar!

 • Laat een reactie achter