Search
Close this search box.

W7 In The Buff Natural Nudes Eye Colour Palette

 photo W7_zps1920b712.png

Ik heb hem al een aantal keer voorbij zien komen bij andere bloggers, het W7 In The Buff Natural Nudes Eye Colour Palette. Een lekker budget proof make-up palette dat een goede dupe van het Naked 2 palette moet zijn. Laat mij nou helaas net het Naked 2 palette niet hebben, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Is dit echt een pareltje van een palette?

 photo W72_zps3768cbf9.png

W7 is een budgetmerk waar ik al een paar andere items van had die eigenlijk liggen te verstoffen in de kast waar ik nooit iets mee doe. Het is een leuk merk maar het was het vaak net niet naar mijn idee. Toen iedereen zo enthousiast was over dit palette moest ik het toch gewoon even weer proberen. W7 is onder andere te koop bij de Voordeelshop en de Op=Op Shop. Deze komt bij de DA op de Leidsestraat in Amsterdam vandaan, waar ze er zeker nog 1000 op voorraad hadden. Helaas viste ik in Zwolle steeds achter het net en hadden ze alleen de tester er nog maar staan. Maar daar was ik al redelijk onder de indruk van snelle swatches.

 photo W73_zps433f0e5b.png

Dit zijn de kleuren die in het palette zitten: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onyx. Allemaal aardse namen die ook – hoe kan het ook anders – aardse en natuurlijke tinten hebben. Op de achterkant zien de kleuren er fantastisch uit, maar helaas willen verpakkingen wel eens misleidend zijn, dus ik was benieuwd of de binnenkant ook zo mooi was.

 photo W76_zps7894058f.png

Helaas, de binnenkant ziet er toch niet zo mooi uit als de plaatjes, maar toch het ziet er goed uit! Wel niet helemaal de hoog gepigmenteerde kleuren die op de verpakking staan maar het zijn toch zeker mooie kleuren!

 photo W75_zps41d7700a.png

Het palette zelf weegt trouwens helemaal niks, dat is wel even wennen ter vergelijk met het super zware Naked 2 en 3 palette van Urban Decay. Maar aan de andere kant is de metalen verpakking ook een stuk dunner en zit er ook geen spiegel in zoals bij het Naked 2 palette. En waar de pans in zitten is van heel dun plastic gemaakt. De inhoud van de oogschaduws is wel gelijk aan elkaar. Beiden hebben ongeveer 1,5 gram per kleurtje.

 photo W78_zpsbc740996.png

De kleuren in het palette zijn zowel shimmer als matte. Jammer vind ik dat de kleuren er niet bij staan zoals bij het Naked palette, dat heeft altijd altijd net wat extra vind ik zelf.

 photo W77_zpsc0e9598c.png

Ook meegeleverd zit een dubbel kwastje met applicator. De kwaliteit daarvan is niet fantastisch maar handig dat het erbij zit voor degenen die daar gebruik van maken. Wel mis is toch het spiegeltje in de deksel. Het is een handig palette voor onderweg en nu moet je toch een losse spiegel meenemen.

 photo W79_zps7242ea7c.png

Swatches! Hier zie je: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate en Topaz. De shimmer kleuren zien er goed uit en de matte kleuren vallen toch wel een beetje weg.

 photo W710_zpse60597f4.png

En de laatste zes: Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onyx. Kleuren zien er goed uit maar toch vind ik dat de Naked paletten intensere kleuren hebben, deze zijn allemaal een beetje grauw als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ze zijn goed gepigmenteerd maar het zijn niet de rijke bruine tinten die ik graag had willen zien.

 photo W711_zpsb5691dd1.png

Maar toch is er een prima look mee te maken, je moet wel goed naar de kleuren kijken, ik vind niet dat je ze allemaal goed met elkaar kan combineren, dat vind ik wel jammer.

 photo W712_zps174e1f58.png

Hier draag ik Storm over het hele ooglid en Dust in de crease. Eerst had ik daar Wave in maar dat stond totaal niet bij Storm. Sand zit in de ooghoeken maar daar zie je helaas niks van terug. Met het blenden vervagen de kleuren licht, je moet dus nog wel weer een keer de oogschaduw aanbrengen om het goed intens te houden. Ook zijn de oogschaduws erg droog waardoor vooral bij de matte kleuren veel losse poeder vrij komt.

 photo W74_zps041698d9.png

Maar al met al vind ik het een heel leuk palette van W7 dat zeker leuk is voor de beginnende make-up liefhebber of voor degenen die er niet zo veel geld aan willen uitgeven. De kwaliteit vind ik zeker niet te vergelijken met Urban Decay, maar dat kan natuurlijk ook niet voor € 6,95. Zoals ik al vertelde is het W7 In The Buff Natural Nudes Eye Colour Palette bij de Voordeelshop, DA Leidsestraat en Op=Op Shop te koop. Ook verschillende webshops verkopen de palette’s.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Zijn echt precies dezelfde kleuren, dat vind ik wel een beetje flauw hoor. Stel dan gewoon zelf een leuk palette samen! Sowieso kan hij (gelukkig) echt niet aan Naked 2 tippen volgens mij, maar helemaal slecht is ‘ie ook weer niet. W7 is sowieso wel een oké merk!

  2. W7 heeft wel vaker leuke producten. Ik ga hem niet kopen want ik heb al zo’n namaak palette op eBay gekocht, maar deze ziet er wel leuk uit. Ooit wil ik nog eens het echte Naked palette kopen, maar ik vind ze best duur. Er zijn namelijk zo veel goede budget varianten. Zoals MUA en Sleek.

  3. Ik ben er ook zeer tevreden mee! Het hoeft voor mijzelf geen exacte duplicaat te zijn, inde buurt van de echte is voor mij genoeg! Scheelt €40,- en ik ben niet zo “kieskeurig” ;-) prima paletteje voor €6,99.

  4. Het is een goed palette voor de prijs, maar qua kleur komt het totaal niet in de buurt van de Naked paletten. Wel zijn sommige kleurtjes met andere paletten te combineren dus je hebt er zeker wel wat aan.

  5. Ik vind hem stiekem toch wel heul erg mooi! Ik ga een oogje open houden bij de winkels waar ‘ie misschien te koop is. Zal ze dicht houden als ik het palette gevonden heb en me er mee opmaak hoor, geen zorgen!

  6. Nope ik blijf bij de echte… bovendien ligt mijn la al compleet vol met al vol met naked 1,2,3, de dupes van sleek en mua, en nog wat paletjes met dat soort dingen, dus er past niks meer bij haha. Maar goed dat je er aandacht aan besteed!

  7. ik vind het een heel mooi palette zeker voor het prijsverschil kan je natuurlijk ook niet hetzelfde verwachten als bij Naked paletten dus ik ben wel enthousiast!

  8. Ik ben heel tevreden met het W7 pallet! Da leidsestraat heeft ook een facebook pagina(www.facebook.nl/DaLeidsestraat), waarop nog meer leuke aanbiedingen te zien zijn!
    Just Cavalli 50ml nu voor maar 29,95 inclusief een bodylotion!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *