Search
Close this search box.

W7 Hollywood Bronze & Glow

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow2_zpsobwjbso5.png

Bronze & Glow! Dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd van het jaar. Langzaam aan veranderen onze gebruinde huidjes weer in een wittere kleur en is dat gezonde kleurtje ver te zoeken. Gelukkig bestaat er make-up die je heel gemakkelijk weer een kleurtje en een glansje kan geven. Vandaag laat ik jullie het W7 Bronze & Glow palette zien waar ik al heel veel goede verhalen over heb gehoord.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow_zpsoai3mzix.png

We kennen volgens mij het merk W7 allemaal wel. Zo niet, denk dan even aan de Naked dupe paletten die W7 heeft voor een fijn prijsje met een goede kwaliteit. W7 kun je gewoon bij de Op = Op Shop kopen en bij verschillende webshops en is helemaal niet duur en vaak is de kwaliteit prima in orde.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow1_zpszqgrzsl9.png

Dit palette moet er volgens de verpakking voor zorgen dat jij prachtige wangen krijgt. Met de bronzer en highlighter zou je dat makkelijk moeten kunnen creëren. Het doosje is trouwens iets groter dan de palm van je hand en lekker draagzaam. De pans van de bronzer en highlighter zijn groot genoeg om er makkelijk met je kwast in te kunnen.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow4_zpsfh6fcqrg.png

Het doosje vind ik er leuk uitzien, het geeft me een beetje het Benefit idee. Het materiaal is van stevig plastic en sluit goed. In het dekseltje vind je nog een heel klein spiegeltje en dat is het. Maar dat vind ik eigenlijk ook meer dan voldoende, geen onzinnige poespas.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow5_zpsd95ymxhv.png

Als je opzoek bent naar een matte bronzer zit je hier helaas niet aan het goede adres, beide producten hebben een prachtige maar toch ook wel subtiele shimmer. Die shimmer zorgt voor een mooie glow, maar zeker geen discobal effect. De poeders zijn erg romig en zacht waardoor je kwast meteen genoeg opneemt. Misschien soms wel een beetje teveel waardoor je hem even goed moet aftikken. Als ik het zo uit mijn hoofd weet is dit trouwens de enige kleurencombinatie, als je een donkere huid hebt is hij denk ik te licht.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow6_zpsfkfdo9zg.png

Swatches van de bronzer en highlighter, op het eerste gezicht zien ze er niet heel erg spannend uit. Er komt niet echt een knallende pigmentatie vanaf. Maar als ik dan nog eens een keer nadenk hoeft dat van mij ook niet, het mag allemaal wel wat subtieler op de wangen. En omdat de poeders lekker zacht zijn zullen ze ook wel goed blenden.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow7_zpsvydergid.png

Mijn wang zonder bronzer, bluhs of highlighter.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow8_zps5pvdryr1.png

Mijn wang met de bronzer en highlighter van het W7 Hollywood Bronze & Glow palette. Wauw, dit had ik eigenlijk niet verwacht, wat een verschil zeg. De swatches zagen er misschien een beetje saai en niet aantrekkelijk uit maar het resultaat op de wang ziet er echt fantastisch uit. De poeders werken heel makkelijk en blenden perfect met elkaar en de huid. De highlighter licht heel mooi op en de bronzer geeft een mooie diepte in de wang. Ik sta eigenlijk een beetje versteld.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow9_zps5otlahea.png

Ik ben echt enthousiast, ook in ander licht ziet het er heel erg tof en bijzonder uit. Ik had er stiekem wel iets van verwacht na al die goede verhalen, maar zo mooi eigenlijk niet.

 photo W7 Hollywood Bronze amp Glow3_zpsywwtkzbl.png

Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op dit palette, het is echt een schot in de roos. Prachtige kleuren die goed tot zijn recht komen op de wangen en doen wat ze horen te doen. Ook voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want hij kost maar € 5,95 wat ik hem dubbel en dwars waard vind. W7 is online te koop maar ook bij de Op = Op Shop en verschillende DA filialen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Dit palette ziet er goed uit, ik denk dat ik zelf iets meer pigment zoek in een product maar de highlighter is prachtig!
  XOXO esmee

 2. Deze mooie bronzer heb ik zelf pas ook gescoord! Perfect voor lichte huidjes. Blend erg mooi! Een toppertje onder een budget artikelen.

   1. Ow dat maakt niet uit hoor Aranka. Ben blij dat je je eigen mening geeft en niet zomaar gaat naroepen wat alle andere bloggers over dit product te zeggen hebben. Dit doosje is idd een dupe van die van Charlotte, maar door het lettertype zou het inderdaad in het straatje van Benefit passen. Dit is jouw mening, verder van niemand anders, daarom vind ik jou ook leuker dan de rest. Even een andere kijk op de producten. Keep up the good work! Xxx

 3. Ik heb zelf nog nooit bronzer van W7 geprobeerd. Ik zou hier niet kunnen zeggen, maar ik ben gek op W7 oogschaduw paletten. Ik heb er al vijf in mijn bezit en ik ben dol op ze. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over dit product. Nu stap om te kopen is makkelijker. Bronzer en high light maakt echt een finishing touch van make up look vind ik.

 4. Ik heb ‘m ook en ik ben er echt weg van! Deze kit is perfect voor contouring newbies ;). Denk dat als deze op is dat ik voor de kit van Charlotte Tilbury ga, die zal dan nóg mooier moeten zijn…

 5. Wat een mooi effect geeft hij bij jou! Nu ben ik eigenlijk heel nieuwsgierig geworden. Ik heb zelf een getinte huid dus vraag mij af of hij ook bij mij een mooi effect zal geven… Hmm toch maar eens op zoek :-)
  Liefs,
  Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *