Zoek
Sluit dit zoekvak.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Ik ben gek op de oogschaduw paletten van W7. Ze hebben leuke kleuren, prima kwaliteit en vooral een hele leuke prijs! Ik kreeg weer een dos vol met nieuwe W7 producten opgestuurd en dit palette sprong er voor mij wel meteen uit. Het is weer een aluminium blikje met daarin 9 verschillende oogschaduw kleuren. Het design en de binnenkant doet me verdacht veel denken aan Too Faced maar volgens mij is het dit keer geen dupe.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Het Eye Want It! palette is een opvallend doosje met zwart en roze kleuren. Of je het mooi vind is een tweede, maar het gaat natuurlijk om de binnenkant. Het is een blikken doosje die prima sluit en opent. Het voelt vrij goedkoop maar aan de andere kant, dat is het natuurlijk ook. Wel vind ik jammer dat het doosje vrij dik is zodat het best wel wat plek inneemt, dat had best wat dunner gemogen.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Op de achterkant van het doosje vind je meer informatie over het product. Je vind er een lijst met ingrediënten en de kleuren de verpakking zitten. Ik moet er wel bij zeggen dat de kleuren niet echt overeen komen met de kleuren in het doosje. En dan bedoel ik niet dat het ineens groen is, maar de kleuren zijn toch echt wel een stukje anders dan op het plaatje. Kijk dus van de voren even in het palette of swatch de kleuren bij een tester om een goed beeld te krijgen.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Zoals ik al zei, als je het doosje open maakt krijg je meteen het Too Faced idee. Ik zei trouwens wel dat het geen dupe was, maar was toch wel even nieuwsgierig. Het palette heeft namelijk wel heel erg veel weg van het Too Faced Boudoir palette. Hij matcht niet helemaal maar heeft er wel een flinke knipoog van meegekregen. Ik vind de kleuren in het palette erg mooi en passen goed bij elkaar.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

In het palette zitten geen extra’s zoals een spiegel, kwastje of applicator. Maar dat maakt mij eigenlijk ook niet zoveel uit, ik gebruik dat toch nooit. Voor degenen die dat wel gebruiken is het jammer dat het er niet in zit.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Het palette heeft 9 verschillende oogschaduw kleuren met verschillende finishes, je kunt er dus alle kanten mee op gaan. De meeste kleuren hebben een shimmer en drie kleuren zijn matte. De kleuren passen goed bij elkaar en zijn ook prima te combineren voor speelse looks.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

De oogschaduws zijn zacht en een beetje poederig van structuur, zoals we gewend zijn van het werk. De kleuren geven een goede pigmentatie af en behouden redelijk goed hun kleur tijdens het aanbrengen en swatchen. Ik ben dus erg benieuwd naar de swatches!

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Dit is de bovenste rij, de eerste twee matte kleuren zie je helaas niet heel erg goed.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

De middelste rij is goed gepigmenteerd en de matte kleur rechts ook!

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

En dan hebben we de laatst rij die er het beste uit ziet, maar ook niet zo gek natuurlijk want dit zijn de donkerste kleuren. Ik vind ze er wel heel mooi uitzien.

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Tijd om met de oogschaduws te gaan werken. Ik heb hier die twee middelste kleuren gebruikt op mijn ooglid uit de onderste en middelste rij. In de ooghoeken de eerste kleur van de middelste rij en de eerste kleur onder mijn wenkbrauwen. De kleuren pakken goed en vervagen amper tijdens het blenden, dat zie je wel eens anders met goedkope paletten. Maar dit oogschaduw palette heeft een prima kwaliteit en ook nog eens erg leuke kleuren!

W7 Eye Want It! Eye Shadow Collection

Ik moet wel zeggen dat W7 de prijzen iets aan het opkrikken is, want voor dit palette betaal je € 7,00. Nog steeds niet duur, maar het is wel eens goedkoper geweest. Maar voor die 7 euro vind ik het palette het zeker waard. Mooie kleuren, prima kwaliteit en je kunt er mooie looks mee maken. Het palette is te koop bij de OP=OP Shop en online in hun eigen webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik vind het heel erg mooie kleuren. Super dat voor dat prijsje de pigmentatie toch wel ok is en dat er goed mee te werken valt!

  2. Wat een heerlijke, knallende foto’s! Ik had eigenlijk niet verwacht dat de kleuren zo intens waren. Voor dit effect betaal ik graag die 7 euro. Yes, I want it! Hihi

  3. Hij doet mij ook aan het Too Faced Boudoir Eyes Palette denken als ik de kleuren zo in de pan zie! De kleuren zien er geswatched wel iets anders uit, maar toch lijkt hij er wel wat op.

  4. De eerste rij vind ik niet zo mooi aangezien je de kleuren bijna niet ziet maar de andere zien er prima uit! Leuk ding!

  5. Altijd leuk W7! Ik heb ook de dupe Urban Decay paletten, maar vond ze ok. Vind het poederige dan toch een beetje tegenwerken. Maar dit palette ziet er weer mooi uit, mooie kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *