Search
Close this search box.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

In de afgelopen Beauté Et Vogue box voor de winter zat dit toffe palette van W7. Het is een prachtig palette met mooie warme kleuren en het scheen ook een dupe van het welbekende Anastasia Modern Renaissance palette. Nou heb ik zelf niets van het merk Anastasia dus kan hem helaas niet vergelijken, maar ik ben wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit palette, want ik vind de kleuren echt prachtig.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

Ik denk dat we tegenwoordig allemaal het merk W7 wel kennen. Een budgetmerk voor make-up dat vooral bekend staat om zijn dupes die ook vaak een goede kwaliteit hebben. Ook met dit palette willen ze weer een bekend product nadoen maar dan voor een fractie van de prijs. Het ziet er dan wel niet zo luxe uit als het origineel, maar zeker ook niet verkeerd in mijn ogen. Het is een mooi palette met een aantrekkelijke voorkant.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

Het doosje is gemaakt van karton, maar volgens mij zijn de echte paletten van Anastasia dat ook. Op de achterkant van het W7 palette vind je wat meer informatie over het product met onder andere de ingrediënten en de kleuren oogschaduw die je in het palette kunt vinden. De kleuren hebben allemaal een hele mooie en warme tint, super mooi.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

De binnenkant van het palette maakt mij meteen vrolijk, want wat zien de kleuren er prachtig uit. Maar ook het palette ziet er prima uit. De deksel is voorzien van een grote spiegel en onder de kleuren oogschaduw vind je ook een kwastje om de oogschaduw eventueel mee aan te brengen. Het doosje sluit gemakkelijk door een magnetische sluiting en de pans van de oogschaduw zijn groot genoeg om makkelijk met je kwast in te kunnen.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

De oogschaduws zelf hebben verschillende soorten finishes van mat tot aan glanzend. De oogschaduws zijn vrij zacht van stuk waardoor ze ook wel heel erg broos zijn en veel poeder afgeven. Dat is wel iets waar je even mee moet opletten en wat ik wel een minpuntje vind. Voor de rest ziet het er prima uit.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

Dit zijn de swatches van de bovenste rij kleuren. Het zouden er echt zeven moeten zijn maar eigenlijk zie je maar drie kleuren goed. De eerste vier kleuren zijn zo subtiel dat je ze eigenlijk niet ziet. Vaak is het zo met matte kleuren uit budget paletten dat je die eigenlijk niet ziet en hier is dat helaas ook niet anders, jammer.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

Maar gelukkig maken de onderste kleuren het redelijk goed. Deze kleuren zie je wel goed zitten en hebben een mooie pigmentatie. Volgens mij komt het niet echt in de buurt met de originele versie, maar ook echt slecht is het niet.

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

En dit is de look geworden met het palette. Ik heb de wat donkerdere kleuren gebruikt en ik moet eerlijk toegeven dat ik het eigenlijk wel heel erg mooi vind. De kleuren matchen goed bij elkaar en brengen ook gemakkelijk aan. Omdat de oogschaduws zo zacht zijn blenden ze makkelijk met elkaar en verliezen gelukkig amper kleur. Ik ben enthousiast!

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

Ik vind het echt een mooie dupe van het Anastasia palette maar ook gewoon een heel erg mooi op zichzelf staand palette. De kleuren zijn mooi en de kwaliteit is ook prima. De eerste matte kleuren zijn wat minder, maar die gebruik je vast ook niet zoveel. Het W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette kost € 9,49 en is onder andere bij Boozyshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *