Zoek
Sluit dit zoekvak.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Bunny Lash, als ik dat lees weet ik eigenlijk niet aan wat voor een wimpers ik moet denken. Ik vraag me eerst eigenlijk af wat voor een wimpers een konijn heeft, volgens mij niet hele bijzondere grote wimpers toch? Ik vind het een beetje een gekke keuze naam van W7, maar misschien heeft het ook wel weer een reden dat het schattig is of iets dergelijks. We gaan het zien, de verpakking ziet er in ieder geval schattig uit met dat pastel paars.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

W7 is een Engels budgetmerk met vaak goede dupes van producten die vaak een stukje meer kosten en erg populair zijn. Ik had meteen het idee dat dit weer een dupe zou zijn van een populaire mascara, maar ik kan nog niet meteen plaatsen welke dat nou is. De vorm van de verpakking doet me aan een bepaalde mascara denken. De kleur en de opdruk laten me niet meteen een belletje rinkelen, maar het ziet er wel fris uit.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Op de verpakking vinden we eigenlijk niet heel erg veel informatie over het product en wat het belooft te doen. We vinden alleen de naam en het zinnetje ‘Big Bouncy Lashes’. Ik leid daaraan af dat het een mascara is die grote wimpers belooft met een mooie krul?

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Van de achterkant worden we ook niet echt wijzer. Het zegt dat het een gitzwarte mascara is met 15 ml wat best een goede inhoud is. De mascara is ook nog eens zuinig in gebruik dus gok dat je er een hele tijd mee kan doen! Ik vind het trouwens wel goed dat W7 de ingrediënten gewoon op de verpakking zet, dat zie je niet vaak.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

En als ik de mascara open draai weet ik meteen waar deze mascara me aan deed denken, de Max Faxtor False Lash Effect mascara die jaren ontzettend populair is geweest en volgens mij nog steeds. Ik heb echt meerdere verpakkingen versleten toen ze net op de markt waren.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Ik ben benieuwd of deze mascara een beetje hetzelfde effect geeft. De reden waarom ik over was gestapt naar een andere mascara was dat ik het effect toch een beetje te minimaal vond en iets meer body wilde met mijn wimpers. Ik verwacht dus mooie gesepareerde wimpers die verlengt zijn en er gewoon erg mooi natuurlijk uitzien.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Het borsteltje bevat niet heel veel mascara (alleen de achterkant die je even moet afstrijken). Het is een grote borstel met plastic haartjes die aflopen van vorm om overal goed bij te kunnen komen. Ik ben benieuwd wat deze mascara gaat doen!

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Mijn wimpers met de W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Sorry voor de kleine oogjes, ik heb echt heel erg last van mijn hooikoorts hier. De mascara separeert mijn wimpers mooi en laat ze er fris uitzien. Zelf zoek ik tegenwoordig iets meer volume, maar deze geeft zeker een erg mooi en natuurlijk effect. Qua houdbaarheid vind ik hem niet heel bijzonder. Aan het einde van de dag heb ik wel last van een zwarte waas onder mijn ogen, dat vind ik jammer.

W7 Bunny Lash Big Bouncy Lashes Mascara

Ben je op zoek naar een goede budgetvriendelijke mascara die voor mooie en natuurlijke wimpers zorgt ben je bij deze mascara aan het goede adres. Volgens mij is het een goede dupe van de Max Factor False Lash Effect mascara en een stuk minder kost, namelijk € 4,50. W7 is onder andere te koop bij de Op = Op Shop, DA en verschillende online webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Fijne en zeer goede foto’s zodat perfect te zien is wat het resultaat ise nadat je deze mascara gebruikt had!
  Voor de fijne prijs is het niet slecht.
  Ikzelf zou dit niet kopen.

  Xoxo

 2. Jammer dat je aan het einde van de dag een zwarte waas onder je ogen hebt. Want verder vind ik hem wel erg goed uitzien voor W7. Ik gebruik zelf het liefst mascara van L’Oreal.

 3. Ik vind het zeker een mooi resultaat geven! Misschien als je echt je wimpers wilt laten knallen, net iets te weinig maar anders zeker prima!

 4. Hij klinkt goed en het effect ziet er ook goed uit. Wel een zwarte waas onder je ogen aan het eind van de dag dat vind ik jammer. Ik zoek een betaalbaar, maar geen panda effect masacara vandaar.

 5. Klinkt niet echt als een hoogvlieger.
  Gewoon okay dus…..
  Zou hier zelf niet zo gauw voor gaan, maar op zich is ie niet eens zo verkeerd.
  Ach als je haast heb en snel ff een mascara wilt kopen voor weinig, is deze wel een goede keus denk ik.

 6. Zag hem vandaag nog liggen bij de OP=OP en was al benieuwd. Eigenlijk word ik niet echt warm of koud van het effect, ik zoek zelf wel iets meer.

 7. Ik vind het geen bijzondere mascara. Wel oke, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik heb zelf één mascara van W7 gekocht die ik echt verschrikkelijk vond. Vandaar dat ik niet snel meer voor een soortgelijk exemplaar zal kiezen.

 8. De naam is in ieder geval heel origineel :) Het ziet er wel mooi uit op je wimpers, maar een zwarte waas onder je ogen, dat is dan wel weer jammer…

 9. Lijkt me al bij al een fijne budgetmascara :) Jammer van de zwarte waas, want vaak heb je dit pas op het einde van de dag door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *