Zoek
Sluit dit zoekvak.

W7 Blush With Me Colour Cubes

W7 Blush With Me Colour Cubes

Na mijn enthousiaste review over het W7 Eye Want It! palette was ik heel erg benieuwd naar dit palette. Want ik kreeg ze samen opgestuurd en samen maken ze deel uit van het nieuwe assortiment van W7. Het is hetzelfde soort doosje alleen dan niet met de inhoud van oogschaduw, maar met een blush cube! Het ziet er in ieder geval heel erg leuk en aantrekkelijk uit. Ben erg benieuwd wat het gaat zijn!

W7 Blush With Me Colour Cubes

Het Blush With Me Colour Cubes palette zit weer in een aluminium doosje. Het is een vrij grote en lompe verpakking. Helemaal als je zometeen ziet wat er in zit, dat is namelijk niet heel er veel voor zo een groot doosje. Dat vind ik echt een groot minpunt, de verpakking had echt een stuk kleiner gemogen, want deze neemt echt heel veel plek in voor maar in verhouding vrij weinig product. Maar leuk ziet het er wel weer uit.

W7 Blush With Me Colour Cubes

Op de achterkant van het product vinden we nog wat meer informatie over het palette. Ik heb de kleur Getting Hitched, maar er zijn nog twee andere kleuren: Cassie Mac en Honeymoon. Ik heb de lichtste kleurencombinatie, de andere twee zijn donkerder.

W7 Blush With Me Colour Cubes

Als we het doosje open maken zien jullie meteen wat ik bedoel. Er is veel loze ruimte en een (vind ik) onnodig borsteltje. Het palette had beter van plastic kunnen zijn en een stuk compacter, dan was het ook niet zo een groot en lomp ding in je stash. Maar goed dat is natuurlijk persoonlijk.

W7 Blush With Me Colour Cubes

Het palette heeft vier verschillende kleuren die eventueel los van elkaar kan gebruiken, maar het makkelijkste is natuurlijk in combinatie met elkaar. Ik blush is vrij licht van kleur dus ben erg benieuwd of je er iets van terug gaat zien. Voor de rest is de blush ook matte en heeft geen shimmer of glitters, lekker basic.

W7 Blush With Me Colour Cubes

Hier kan je kleuren nog wat beter zien, het zijn hele lieve zachte perzik kleurtjes die perfect bij elkaar passen. De blush is heel zacht van structuur en laat best wel wat poeder af. Vaak vind ik dat wel prettig bij een blush, want dat houdt ook in dat je hem goed kan uitwerken op het gezicht voor een natuurlijk effect.

W7 Blush With Me Colour Cubes

In het palette zit ook nog een kwastje die ontzettend zacht is waarmee je de blush kunt aanbrengen. Maar omdat hij zo zacht is heeft hij er wel moeite mee de blush op te pakken. Zelf vind ik een eigen blush kwast ook prettiger werken. Maar voor de mensen die dat niet hebben is zo een kwastje natuurlijk wel handig.

W7 Blush With Me Colour Cubes

Van links naar rechts zijn de kleuren apart van elkaar geswatched en helemaal rechts zie je de kleuren met elkaar. Zet je even een bril op, want je moet echt even goed kijken. Op het eerste gezicht lijkt er helemaal geen kleur van de blush af te komen, wat slecht zeg! Deze blush is wel extreem licht en slecht gepigmenteerd, dat ben ik niet gewend van W7…

W7 Blush With Me Colour Cubes

Hier mijn wang zonder enige blush, highlighter of bronzer.

W7 Blush With Me Colour Cubes

Hier met de W7 Blush With Me Colour Cubes in de kleur Getting Hitched. Helaas zie ik geen enkel verschil, jullie wel? Je zou hem bijna als poeder kunnen gebruiken om je gezicht mee af te poederen, zo licht is hij.

W7 Blush With Me Colour Cubes

WELKE PRODUCTEN HEB IK GEBRUIKT?

Gezicht:

L’Oreal Nude Magique Cushion Foundation*
W7 Blush With Me Colour Cubes Getting Hitched*
Sisley Phyto-Poudre Libre Loose Face Powder Rose Orient*
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Sweet Peach Palette
MAC Charlotte Olympia Eye Liner Nearly Natural*
Urban Decay Perversion Mascara*

Lippen:

MAC Lipstick Ethereal Orchid*

Een full-face foto heeft dan natuurlijk ook niet echt veel zin, maar je ziet er echt helemaal niets van terug, super jammer!

W7 Blush With Me Colour Cubes

Echt positief ben ik niet over deze blush. Als eerst vind ik de verpakking lomp en groot wat zeker niet nodig was geweest. Daarnaast doet de blush echt helemaal niets. De pigmentatie is slecht en je ziet er helemaal niets van terug op het gezicht, zonde! Jammer, want ze zijn zoveel beter gewend van W7. Voor dit palette moet je trouwens ook nog € 8,00 neertellen. Wat mij betreft kan je dat beter in de zak stoppen en dit palette skippen. W7 is onder andere te koop bij de Op = Op Shop en Boozyshop.

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ik zag deze pas ook in de winkel liggen. Ben het helemaal met je eens wat betreft de verpakking, zo lomp! Jammer dat hij verder ook tegenvalt. Je review is in ieder geval erg duidelijk.

  2. aaaahhhhh jeetje nee dit is inderdaad drie keer niks!
    fijn dat je dit gereviewd hebt.
    dat scheelt weer een paar euro’s voor degene met lichte huidjes die dachten een subtiel natuurlijke blush te scoren.
    dit is wel heeeel subtiel en natuurlijk ;-)

  3. Wat zonde dat het zo slecht gepigmenteerd is. Wel een hele fijne review, dan weet ik zeker dat ik dit palette kan overslaan. xx

  4. Toen ik de titel van je artikel zag staan was ik zo razend benieuwd. Dit kon wel eens een nieuwe topper zijn, dacht ik. Maar jeetje, wat stelt het palette teleur. W7 brengt zulke mooie producten uit. Wat een flop dat ze zoiets dan toevoegen aan het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *