Zoek
Sluit dit zoekvak.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Beat It! Beat It! Dat is het nieuwe oogschaduw palette van W7. Ik heb jullie de laatste tijd een aantal nieuwe palette van W7 laten zien maar nu is er weer een nieuw groot oogschaduw palette! Zonder dat ik de inhoud had gezien ging ik er stiekem eigenlijk een beetje vanuit dat het een dupe was van het Urban Decay Naked Smokey palette, maar niets is minder waar. Het is – voor hoever ik weet – een nieuw op zichzelf staand palette.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Het W7 Beat It! palette is weer een groot oogschaduw palette met 12 verschillende kleuren. Het palette heeft weer een aluminium verpakking doe altijd een beetje goedkoop aanvoelt, zo ook deze variant. Het Beat It! palette heeft een leuke bolletjes opdruk en ziet er vooral heel erg stoer uit. Ik ben erg benieuwd geworden naar de binnenkant.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Ik vind het echt leuk dat W7 steeds met zoveel leuke en nieuwe dingen uit komt, het is zich echt aan het vernieuwen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de kwaliteit de laatste tijd wel iets minder ga vinden van het merk. Vroeger was ik echt fan van de producten en nu heb ik er steeds vaker een ‘mwah’ gevoel bij. Hopelijk haalt dit palette al mijn positieve gedachten weer terug.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Op de achterkant van het palette vinden we iets meer informatie zoals de ingrediënten en de kleuren die we aan de binnenkant van palette gaan vinden. Ervaring leert dat de kleuren op de afbeelding nogal eens willen afwijken van de werkelijkheid, dus check het palette ook even aan de binnenkant voor duidelijkheid.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

En inderdaad als we het palette open maken zijn de kleuren een stuk minder intens dan op de afbeelding staat. De kleuren zijn vooral weer erg natuurlijk en nude. Ik had stiekem wel iets anders verwacht omdat het nu wel een beetje eentonig wordt. De kleuren zijn zeker mooi, maar niet vernieuwend.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Hier zie de kleuren van dichtbij. De eerste drie kleuren hebben een matte finish en daarna hebben alle kleuren een mooie shimmer. De kleuren passen allemaal goed bij elkaar maar vind er wel veel van hetzelfde in zitten. Er zitten niet echt kleuren tussen die er uit springen om een heftige of opvallende look mee te maken. Het is vooral een heel erg veilig en basic palette.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: Big A, Moon Shadow, Late Again, The Full Monty, Film Star, Candle Light, Loved Up!, Make A Wish, Teachers Pet, Billboart, Loadad en The Gambler.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

In het palette zit ook nog een dubbele applicator met aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een spons applicator. Zelf vind ik de kwaliteit hiervan slecht en had het niet gehoeven. Maar ik weet dat er veel mensen zijn die het wel gebruiken dus voor hun is het handig.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Dit zijn de eerste zes kleuren vanaf de linkerkant: Big A, Moon Shadow, Late Again, The Full Monty, Film Star en Candle Light. De kleuren hebben een prima pigmentatie maar het knalt er niet vanaf. Ook lijken sommige kleuren nog best veel op elkaar.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Dan hebben we de laatste zes kleuren tot aan rechts: Loved Up!, Make A Wish, Teachers Pet, Billboart, Loadad en The Gambler. Al deze kleuren hebben een mooie glans en zijn vrij divers van kleur. Ook snap ik de paarse kleur niet helemaal in het palette, dat vind ik niet fantastisch matchen met al die bruine tinten, maar wie ben ik.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

WELKE PRODUCTEN HEB IK GEBRUIKT?

Gezicht:

MAC Studio Fix NW20
Max Factor Creme Puff Blush Seductive Pink*
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette*
Kat von D Tattoo Liner Trooper
Tarte Lights, Camera, Lashes! mascara

Lippen:

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick*

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Op het ooglid zien de kleuren er helaas een stuk minder boeiend uit. De kleuren vervagen behoorlijk tijdens het blenden waardoor er niet heel erg veel van de kleur overblijft. Voor deze look heb ik onder andere de kleuren Candle Light, Loved Up! en Teachers Pet gebruikt maar daar zie je niet heel veel van terug. Desondanks dat is het nog wel een mooie subtiele look die ik voor overdag zonder enige problemen zou dragen.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

Helaas het nieuwe W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette vind ik ook geen hoogvlieger. Het is geen slecht palette, maar is sta ook niet perplex van de goede kwaliteit waar ik vroeger wel van stond te kijken. Wat jullie? Worden jullie van van dit palette of laat je hem liggen? Het W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette is vanaf nu te koop voor € 8,95 bij verschillende webshops en de Op = Op Shop.

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik ben nog op zoek naar een niet te duur basic eyeshadow pallet omdat de vorige op is. Dan ik dit wel okay zo te zien toch?!

  2. Ik vind het palette er niet speciaal uitzien en de pigmentatie is ook niet ‘wauw’. Wel jammer, want een fijn budget palette is altijd leuk :)

  3. Op je ogen vallen de kleuren inderdaad een beetje tegen, jammer. Dan zijn er denk ik betere budget-paletten, een paar van Makeuprevolution bijvoorbeeld.
    Goede review hoor!

  4. Had ooit twee palettes hiervan maar die waren net zo slecht.. Echt geen aanraders! Dan beter een palette van MUA of Makeup Revolution, die vaak nog goedkoper zijn ook!

  5. Hebben jullie ook zon last van die grote reclame bord die in het midden van het beeld komt? ik krijg hem steeds niet weggeklikt en moet de pagina 3x vernieuwen. :S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *