Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vul de enquête in en win een make-up setje van 35 euro!

Van de week benaderde mij een heel erg leuk make-up merk, met de vraag of ik een enquête op mijn website wou plaatsen. Ik zeg niet over welk merk het gaat, maar dat wordt vanzelf duidelijk. Onder de vragenlijst invullers die via mijn blog zijn gekomen wordt een heel leuk make-up setje weggegeven met een waarde van meer dan 35 euro, het merk neemt zelf contact met je op als je je email hebt gevuld. Je mailadres wordt alleen gebruikt om je eventueel te mailen als je hebt gewonnen, voor de rest word hij nergens voor gebruikt. De vragenlijst is ontzettend leuk en zou heel veel betekenen voor het merk als je hem invult! PS. het merk is behoorlijk geliefd ;)

Ga nu naar de enquête

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ik ga hem nu ook invullen!
    Misschien een kleine tip, laat een link in je artikel altijd openen in een nieuw venster:)

  2. Ik heb hem voor je ingevuld!
    Leuk, want ik kende dit merk alleen maar van naam, maar na het zien van wat producten ben ik heel nieuwsgierig geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *