Zoek
Sluit dit zoekvak.

VSM Oogdruppels met natuurlijk extract van blauwe bosbes

 photo VSMOogdruppels_zpsae1e59f3.png

Omdat ik lenzen draag zijn mijn ogen vaak droog, geïrriteerd en voelen vooral heel erg moe aan, zeker als ik ze de hele dag heb ingehad. Een bril draag ik niet zo vaak omdat ik dit niet heel erg fijn vind, ik heb een vrij hoge sterkte waardoor ik niet goed kan zien als ik naast mijn bril kijk, daarom draag ik altijd eigenlijk lenzen. Ik kreeg laatst de nieuwe oogdruppels van VSM binnen die moeten helpen tegen vermoeide, gezwollen en geïrriteerde ogen, is dit een klein wondermiddeltje in een flesje?

 photo VSMOogdruppels1_zpsfc8faafe.png

Ik vind oogdruppels en dergelijke maar een beetje eng, want het zijn wel je ogen en daar doe ik liever geen gekke dingen mee. VSM is een merk dat bij mij wel een naam heeft dat ik het vertrouw, dus deze durfde ik nog wel te testen. Blootstelling aan wind, stof en rook, maar ook langdurig computergebruik of contactlenzen kunnen zorgen voor geïrriteerde of vermoeide ogen, daar kan ik als geen ander over meepraten. Het oog brandt, schuurt of prikkelt. Vooral bij het knipperen van de ogen, wat we gemiddeld ruim 20.000 keer per dag doen.VSM beloofd een oplossing te bieden voor deze ongemakken.

 photo VSMOogdruppels4_zps8488544c.png

De VSM oogdruppels bieden verlichting en verfrissing van de ogen met een steriele, pH-stabiele oplossing. Door de bevochtigende en beschermende werking van natriumhyaluronaat wat in dit product zit is het ideaal bij oogklachten die niet door verwonding of ziekte zijn veroorzaakt, maar gewoon optreden in het dagelijkse leven. Ik ben echt heel erg benieuwd, want bij mij ontstaat de irritatie ook na langer dragen van contactlenzen, fietsen in de wind, geconcentreerd auto rijden of een avondje stappen.

 photo VSMOogdruppels2_zpsabda6d00.png

Zoals ik net al vertelde bestaan de oogdruppels uit natriumhyaluronaat dat in geneesmiddelen voor droge ogen wordt gebruikt. En natuurlijk het blauwe bosbessen extract dat een hoge concentratie van bestanddelen die bijdragen aan de verlichting van vermoeide ogen en de gezonde oogfunctie herstellen bevat.

 photo VSMOogdruppels3_zps32547287.png

Het is natuurlijk een product dat heel gevoelig is voor bacteriën en voorzichtig mee om gegaan moet worden. Ruim het daarom goed en veilig op. Let op dat het product maar 3 maanden na opening goed is, gooi het daarna ook echt weg, want je druppelt het wel in je ogen!

 photo VSMOogdruppels5_zpsc85b2894.png

In het doosje zit een potje van 15 ml met daarin de oogdruppels en een bijsluiter! Ik lees deze eerst goed door om te kijken of deze druppels wel geschikt voor mij zijn. Als snel kom ik erachter dat ik ze gewoon prima kan gebruiken, want het kan prima in combinatie met contactlenzen!

 photo VSMOogdruppels6_zpsed07e018.png

Ingrediënten.

 photo VSMOogdruppels7_zps5782e968.png

Zo werken de druppels!

 photo VSMOogdruppels8_zps3e31d5ac.png

Het is een klein en handig flesje die ook heel makkelijk kan meenemen. Wel raad ik je aan deze niet in je broekzak te bewaren, want dan kan het vloeistof veel te warm worden en is niet zo goed voor de bacteriën. De oogsdruppels zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Druppel naar behoefte meerdere keren per dag 1 à 2 druppels in het onderste ooglid van elk oog. Knipper vervolgens met de ogen om het te verdelen, het kan zijn dat je er een beetje van gaat tranen. Raak trouwens met het tuitje je ogen niet aan.

 photo VSMOogdruppels9_zps9d13548c.png

Als je de oogdruppels voor het eerst gebruikt zit er een handige vergrendeling op, zo weet je precies wanneer je hem voor het eerst gebruikt, daarna kun je gemakkelijk de dop er vanaf halen!

 photo VSMOogdruppels10_zpsae32b1a6.png

Ik heb de oogdruppels nu meerdere malen gebruikt en ik ben echt enthousiast! Mijn droge en geïrriteerde ogen verdwijnen echt! Maar het is niet echt van lange duur, je moet na een uur wel weer druppels aan je ogen toevoegen, maar ik had stiekem niet anders verwacht omdat de verpakking ook al meerdere keren per dag aangeeft. Persoonlijk vind ik het niet heel vervelend het meerdere malen aan te brengen want het werkt op dat moment wel heel goed. Geen droge en branderige ogen meer! Van het aanbrengen voel je trouwens helemaal niet, het prikkelt of irriteert totaal niet maar voelt juist lekker fris aan, ook met mijn lenzen geeft het geen enkele problemen!

 photo VSMOogdruppels11_zps9ab049b2.png

Deze druppels gaan in het vervolg met mij mee in de tas! Vooral met lange dagen en autorijden vind ik ze heel erg prettig even een druppeltje en ik kan er weer tegenaan zonde droge of geïrriteerde ogen! Een flesje van 15 ml kost € 8,95 en is te koop bij de drogisterijen en sommige supermarkten. Het is zeker een aanrader voor mensen met droge en geirriteerde ogen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ik ben hier wel erg benieuwd naar. Op mijn werk hangt vaak een droge lucht en op den duur word ik daar zo moe van. Misschien helpt dit wel om wat beter de dag door te komen!

  2. Ik heb er niet regelmatig last van, maar ik snap wel wat je bedoelt! Heel vervelend gevoel. Ik was wel benieuwd naar de werking van de druppels, maar dat klinkt goed! Handig dat zelfs dáar iets voor is uitgevonden :)

  3. Vermoeide ogen is heel bekenbaar, ik ben slechtziend aan mijn linkeroog dus doet rechts eigenlijk iets te veel werk, vooral als ik uren achter een pc zit. Ik moest stiekem wat vaker mijn bril dragen, maar als oogdruppels wat kunnen helpen dan is dat misschien ook wel handig. xxx Lucinda

    1. Geen probleem: ik gebruikte dat soort druppels ook op mijn vorige werkplek, waar de lucht erg droog was, niet fijn met lenzen. Nooit last gehad van uitlopende mascara.

  4. Klinkt als een fijn product! Ik draag ook lenzen waardoor mijn ogen sowieso al wat droger worden, maar het wordt ook nog eens versterkt omdat mijn lenzen en pil op de een of andere manier niet samen gaan. Ik krijg daar al druppels voor (Duratears Free), maar zo’n klein flesje is ook handig! X

  5. Ik gebruik gelukkig Similasan weer, het product is eventjes weg geweest maar is gelukkig weer terug. Het heeft een hele handige druppelaar en is ook beschikbaar in handige ampullen. Mijn moeder gebruikte het ook al jaren. Ze zweert bij Similasan. Ik kan jullie adviseren over te stappen naar Similasan. (Zie website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *