Vrolijke gedachten maken je gezonder

Tumblr_lx8cjjhzil1r5x7xno1_500_large

Zoals de titel van dit artikel al zegt, vrolijke gedachten maken je gezonder. Je vraagt je vast nu meteen af hoe ik aan deze informatie kom. Nou het is uit onderzoek in een ziekenhuis gebleken, dat mensen die positief denken hun ziekte een stuk beter tegen gaan. Ik ga er niet vanuit dat jullie allemaal ziek zijn maar een vrolijke gedachte kan je dag natuurlijk al voor een heel stuk beter maken, vandaar dit artikel. Ik deel even mijn vrolijke gedachten met jullie in de hoop dat jullie er ook vrolijk van worden!

Lekker bakken:

Ik mag dan wel geen keukenprincesje zijn maar ik word er helemaal vrolijk van als ik lekker me gang mag gaan met deeg en andere versiersels voor op je bak creaties. Ik vind het heerlijk om iets te bakken waarbij ik zelf alles uit moet zoeken en van 10 verschillende soorten recepten op het internet een heel eigen recept te maken en dat het dan uiteindelijk nog eens hartstikke lekker blijkt te zijn. En het opeten natuurlijk, dan denk ik weer terug aan het leuke moment dat ik ze heb gemaakt en ben ik weer helemaal vrolijk!

Make-up!

Jaja, ik ben en blijf een echte beauty liefhebber, je maakt me echt helemaal blij met de laatste make-up producten en trends. Als er iets nieuws is en ik wil het hebben blijft het de hele dag in mijn hoofd zweven, en die gedachte maakt me op een of andere manier ontzettend vrolijk. Of als ik iets voor elkaar heb gekregen wat me nooit lukte zoals een wing eye-liner maken en je dan nog een complimentje krijgt van iemand die er ontzettend veel verstand van heeft maakt dit helemaal mijn dag weer goed en word ik ontzettend vrolijk! Oh I love make-up!

Tumblr_lybyo9usj11qi1e64o1_500_large

Vriendschap

Een van de dingen waar ik het meest vrolijk van word zijn mijn vrienden en vriendinnen. Ze zijn mijn steun en toeverlaat. Ik kan er zo gelukkig en vrolijk van worden als ik aan de dingen denk die we allemaal hebben meegemaakt. Altijd lachen, gieren en brullen. Natuurlijk horen er ook minder leuke dingen bij, maar dat is altijd zo. Mijn vrienden zijn echt geweldig!

Shopping-inteligente_large

Shoppen!

Hier gaat volgens mij elk meisjes hart sneller van kloppen, shoppen! Het is geweldig om lekker los te gaan en je zuurverdiende geld uit te geven aan een paar juweeltjes die je mee naar huis neemt. Echt het shoppen en het na shoppen (thuis alles uitpakken en bewonderen) geeft mij zo een vrolijk gevoel. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te hebben en dat dan aan te trekken of naar te kijken, ja daar kan ik echt heel erg vrolijk van worden.

6614504331_441da0e45d_b_large

Bloggen – mijn website

Natuurlijk word ik ook ontzettend gelukkig van mijn eigen website, het is echt mijn kindje. Ik stop en wanneer de tijd het toelaat al mijn passie en liefde in. Ik vind het echt heerlijk om te doen en de waardering terug te krijgen in leuke comments (ik vind het geweldig om leuke en lieve comments te krijgen dus reageer vooral!) en in nog steeds groeiende bezoekers aantallen, nu zelfs nu ik niet eens elke dag meer update helaas kan ik zien dat er steeds meer mensen een kijkje op mijn blog nemen, dat is toch een geweldig gevoel dat je gewaardeerd wordt en er mensen terug komen op jouw website!

Zo, nu heb je een aantal dingen kunnen lezen wat mij vrolijk maakt en dat dus ook meedraagt aan hoe positief je in het leven staat. Deze gedachten maken mij hopelijk een stukje gezonder en ook een positief denkend mens die niet alleen de negatieve dingen in het leven ziet, maar vooral de mooie dingen in het leven. En ik moet toegeven, soms is het best moeilijk de negatieve dingen te laten overtreffen door de mooie dingen in het leven.

Ik ben trouwens wel heel erg benieuwd wat jullie lezeressen vrolijk en gelukkig maakt, dus deel het vooral in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Paola
  29 januari 2012 at 18:18

  Wat een super leuk artikel! De dingen die jou gelukkig maken maken mij ook gelukkig!

 • Reply
  Manon
  29 januari 2012 at 18:23

  Erg leuk artikel zeg! Ik word voornamelijk heel erg vrolijk van mijn vriendje, lekker eten, make-up(!!!!), en schattige huisdieren. Ook word ik ontzettend blij als ik een pakketje ontvang, en mijn salaris binnen krijg haha.

 • Reply
  Bellachique
  29 januari 2012 at 18:25

  De kracht van positief denken en vrolijke gedachten hebben wordt vaak onderschat. Maar het kan echt zoveel veranderen! Zelf was ik vroeger altijd een doemdenker en op een bepaald moment heb ik gekozen om dat te veranderen, het leven en de wereld is echt zoveel mooier zo!

 • Reply
  Yara
  29 januari 2012 at 18:41

  Wat een leuk artikel! Word je spontaan vrolijk van, haha.

 • Reply
  Charile
  29 januari 2012 at 18:46

  Wat een leuk artikel!

 • Reply
  Belllezza
  29 januari 2012 at 18:57

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Miranda
  29 januari 2012 at 19:28

  Wat een leuke blogpost, eigenlijk sluit ik me wel bij jou aan :D

 • Reply
  Nannick
  29 januari 2012 at 21:28

  Leuk artikel! ik wordt vrolijk van vrienden, lekker eten, mijn website, dansen, shoppen en make up (:

 • Reply
  Vera
  29 januari 2012 at 22:46

  Leuk artikel! Ik wordt eigenlijk vrolijk van dezelfde dingen als jij alleen bij mij hoort ook muziek er nog bij! :)

 • Reply
  Daniëlle
  30 januari 2012 at 16:45

  Alle dingen die jij beschrijft, daar word ik ook vrolijk van, heerlijk!

 • Laat een reactie achter