Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrolijk servies van ServiesShop.com

 photo pipbeker_zpsaff793b5.png

Nu ik 20 ben en het wel serieus een beetje begint te kriebelen om het huis uit te gaan staat mijn blik op scherp. Kan ik al leuke kopjes en bordjes kopen, kan ik al voor pannen en bestek sparen? Langzamerhand wordt mijn uitzet collectie steeds groter en van de week ook weer. Ik had al grote drink mokken, maar daar had ik van de week deze schattige kleine PIP mokjes van ServiesShop aan toegevoegd!

 photo pipbeker1_zps29d49666.png

 photo pipbeker2_zps5be4453f.png

De kleine mokjes van PIP zijn er in drie soorten, ik koos er twee omdat ik deze erg leuk bij elkaar vond staan. Van elk bestelde ik er twee zodat ik er in totaal vier had en ik dat een leuk aantal vind om te hebben. Ze hebben een super schattige bloemenprint waar ik zelf heel erg van hou en het is ook nog eens lekker vrolijk. De kopjes zijn mooi afgewerkt met een gouden randje aan de bovenkant. Omdat dit met de hand is gezet en als je dit netjes wilt houden wordt het aangeraden om het met de hand af te wassen, mocht je het gouden randje niet zo boeien kan hij lekker mee de vaatwasser in.

 photo pipbeker3_zpse5fe756b.png

 photo pipbeker4_zpsf60a719f.png

Onderop de beker staat heel schattig vermeld dat de beker van Pip Studio zijn.

 photo pipbeker5_zpsa1116922.png

Kijk eens hoe schattig perfect voor een klein kopje koffie, thee of melk! De kopjes zijn trouwens € 5,95 per stuk!

 photo pipbeker11_zps7890a345.jpg

 photo pipbeker8_zpsdabd2317.jpg

Maar ServiesShop heeft nog veel meer leuke en vrolijke merken naast Pip, namelijk Lily’s Cupcakes, Babette, Marieke At Home, Miss Blackbirdy, Stapelgoed en het strakke merk VT Wonen. Kijk eventjes mee naar een kleine sfeer impressie.

 photo pipbeker6_zpsdb6d95d0.jpg

 photo pipbeker9_zps7c6272ae.jpg

 photo pipbeker10_zpsde9a945d.jpg

 photo pipbeker7_zps70496094.jpg

Mocht het jou nou ook kriebelen om lekker voor je uitzet te gaan sparen dan ben je zeker bij ServiesShop aan het goede adres met al haar vrolijke en hippe merken. Zelf ga ik nog lekker door sparen met spulletjes van Pip want ik vind het wel heel erg leuk om te hebben. Verzending is trouwens gratis boven de € 50,- en binnen een dag heb je je servies in huis!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Super leuk! ik heb ook een heel girly servies gehad toen ik op me zelf ging wonen.. Nu ik samen woon zou ik zoiets niet meer kunnen kopen helaas..

  2. Die kopjes kunnen gewoon in de vaatwasser zonder dat ze slijten! Wij hebben dezelfde en mijn moeder zet ze altijd in de vaatwasser. Na drie jaar volop gebruik zit het gouden randje er nog perfect op! We gebruiken altijd aldi vaatwastabletten, misschien dat dat nog iets uitmaakt.

  3. Het servies van Pip (sowieso het merk Pio) vind ik echt super schattig! Ik ga zeker even een kijkje nemen in de webshop.

  4. Super leuk zeg! Ik woon al op mezelf, maar heb nog geen leuk servies. Dus stukje bij beetje probeer ik mijn saaie, witte Ikea serviesje te vervangen door Pip en Blond Amsterdam haha :D

  5. Wat een superleuke mokken zeg! :D
    Ik spaar met mijn vriend ook al voor onze uitzet & sparen nu het servies bij de COOP van Lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *