Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vriendinnen avond met Kneipp

Vriendinnen avond met Kneipp

Een tijdje geleden vroeg Kneipp mij of ik het leuk zou vinden een vriendinnen smeeravond te organiseren. Nou dat leek mij ontzettend leuk! Samen met mijn vriendinnen op de bank hangen en de lekkere producten van Kneipp proberen en smeren, wie wil dat nou niet. En om het allemaal nog aantrekkelijker te maken kwam er ook nog een masseuse langs om ons te masseren met de Kneipp producten, wat een verwennerij! Kijken jullie mee naar mijn gezellige avond?

Vriendinnen avond met Kneipp

Kneipp regelde echt alles voor een super leuke en vooral relaxte avond. Ze stuurden ze naast de Kneipp producten ook allemaal lekkers mee. Ik stalde alles mooi uit op de tafel en bouwde er een kringetje van stoelen omheen. In totaal waren er 10 dames en was het een gezellige doel ook samen met de masseuse en haar dochter die ook mee ging.

Vriendinnen avond met Kneipp

Ik had de spulletjes een beetje verdeeld over de woonkamer en op de salontafel stonden vooral de crèmes en bodylotions die je goed kan smeren. Zo stond er onder andere de mousse body lotion die echt heel bijzonder is omdat je gewoon een schuim op je lichaam smeert. De Silky Secret body lotion stond er die ik echt geweldig vind omdat de geur echt heerlijk zacht is. Een body scrub uit de Beautiful Shape collectie die een verstevigend effect op de huid heeft. Ik weet dat mijn moeder hem heeft gebruikt en echt verschil merkte. Ook stond er een heerlijke handcrème en voetencrème waar wij allemaal heel enthousiast over waren toen de masseuse dat bij ons ging gebruiken. De producten trekken namelijk super snel in, verzorgen de huid goed en ruiken ook nog eens super lekker! Na afloop wilde ook iedereen de handcrème of voetencrème mee naar huis, heel grappig!

Vriendinnen avond met Kneipp

Natuurlijk konden de grote potten van Kneipp ook niet missen en hier zie je onder andere de twee nieuwe body crème’s staan waar ik vorige week al enthousiast over vertelde. Ook staat er de scrub en body crème van de Beauty Geheim collectie. Deze verzorgt, voedt en hydrateert de huid door middel van vele oliën zoals Argan, Marula, Wonderboon en Olijf. Deze producten zijn echt ideaal als je last hebt van een droge huid en ze ruiken ook nog eens heel erg lekker warm.

Vriendinnen avond met Kneipp

En waar Kneipp natuurlijk om bekend staat zijn de glazen flesjes met olie. Hier is een massage olie met de geur ylang-ylang en een huidolie met de geur van patchouli. De massage olie is natuurlijk bedoeld om de huid mee te masseren wat de masseuse echt heel erg goed kon. Het is vooral heel lekker op de nek en rug. De huidolie is meer bedoeld om de huid te verzorgen en zacht te maken, ideaal als je ook een droge huid hebt!

Vriendinnen avond met Kneipp

En het allerleukste was, Kneipp had zelfs voor iedereen een kleine goodiebag gemaakt met daarin een lekkere thee, huidolie, badolie, douche foam en badzout! Zo kan iedereen thuis nog lekker nagenieten van de producten.

Vriendinnen avond met Kneipp

Vriendinnen avond met Kneipp

En masseuse Marjon verzorgde de massages van ons allemaal, super lekker! En Marjon was een super leuke en gezellige vrouw waar we het meer naar ons zin mee hebben gehad! En die massages, echt heerlijk! Van mij mag ze wel iedere dag langskomen!

Vriendinnen avond met Kneipp

Bedankt Kneipp, Marjon en lieve vriendinnen voor deze leuke avond! We hebben genoten en met alle plezier alle producten mogen testen, gebruiken en ruiken. Wil jij nou meer informatie over de Kneipp producten, check dan even hun website voor meer informatie. Wat vinden jullie van de Kneipp producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Was super leuk en lekker! Ik heb de badolie uit de goodiebag getest en die is echt super. Ik heb altijd van die droge, bobbelige bovenarmen en na een bad met die olie was dat helemaal weg en mijn huid van mijn bovenarmen eindelijk eens lekker zacht en egaal!

  2. Leuk artikel! Ik vind kneipp een heel fijn merk. De lavendellijn gebruik ik veel maar groot favoriet is de ylang ylang massage olie. Had gehoopt dat er nu meer producten van zouden zijn maar dat is helaas niet zo. Kan jij dat niet regelen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *