Search
Close this search box.

Vlog: werken bij de AH & L’Oréal event

Vlog: werken bij de AH & L’Oréal event

Aangezien ik van Nikon een nieuwe soort van ‘vlog camera’ (de Coolpix S9900) mocht lenen, was ik daar wel heel erg benieuwd naar! Ik besloot gewoon een rondom dag uit mijn leven te kiezen met werk en een event! Benieuwd hoe gehaast ik door het leven ga? Kijk dan mijn video en vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik tof!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Leuke vlog en fijn dat je naar zo een leuke event geweest was.
  Is het voor jou niet handiger als je een voordeelurenkaart van de spoorwegen koopt?
  Scheelt wel 40% korting.

 2. Oeh ik ben echt benieuwd naar de nieuwe producten die eraan komen! Hele leuke vlog, ga je ook op vakantie vloggen? Veel plezier op vakantie, morgen ga je al!
  Liefs, Iris

 3. Leuke vlog heb je gemaakt! De trein naar Amsterdam is inderdaad erg duur, verbaas me er zelf ook altijd over. Ben benieuwd naar alle nieuwe producten:).

 4. Leuke vlog! Wel jammer dat je telkens naar het schermpje van de camera kijkt, ipv in de camera. Vast gewenning:)

 5. Super leuke vlog! Ik vind het zo raar om jou te zien vloggen in een buurt waar ik zo vaak fiets, het is zo dichtbij haha. En ik snap holtenbroek wel hoor, ik fiets er zelf elke dag door om naar school te gaan, met mn laptopje in mn tas. Ik fiets dan toch wel iets sneller :/

 6. Je verklapt best veel over dingen die e niet mag vertellen.
  Andere bloggers vertellen helemaal niks namelijk.
  Misschien niet heel handig?
  Ben er wel benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *