Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlog: tutten met Bourjois + nieuwe producten

Omdat ik ambassadeur van Bourjois ben hadden ze me uitgenodigd voor een leuke avond om lekker met de Bourjois producten te tutten en ons natuurlijk in een bepaalde stijl op te maken. Ik neem jullie mee met deze ontzettend gezellige avond en laat jullie als eerste de nieuwe producten van Bourjois zien die halverwege augustus in de winkel liggen. Veel plezier met kijken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Ben benieuwd naar die mascara. Gebruik zelf soms één om te separeren en daarna een volume. Dus die nieuwe mascara zal wel eens iets moois kunnen zijn.

 2. Leuke vlog en het zou fijn zijn als je er meerdere maakt en laat zien.
  Ik ben een grote fan van dit merk make-up.
  Sinds mijn ik in de pubertijd zat gebruik ik dit al.
  Op dit moment vind ik de eye pencils en eye shadows mooi!
  Omdat ik er al veel van heb. Ik ga zeker de nagelverharder en nog veel meer van de nieuwe collectie hieraan toevoegen om het mooie kleren zijn en erg handig is!

  ;-)

 3. Leuk om al die nieuwe producten te zien. Vooral die nieuwe foumdation lijkt me geweldig die ga ik zeker proberen.

 4. Wat een heerlijk event in zo’n prachtige vintage setting! <3 Bij mij heeft het even geduurd, maar nu ben ik helemaal verliefd op de producten van Bourjois. Zeker op de producten die ze deze zomer in de schappen hebben gelegd – de cream blushes en de Colour Boosts. En nu nog een prachtige lichtreflecterende foundation? Gimme! Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke foto's van de shoot trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *