Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlog: Thuis werken, Foodhallen, Unilever

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik een dagje mee neem in een vlog. Ik vond het wel weer eens tijd worden en neem jullie mee in een dag vol werk, gezellige afspraken en een event! Hopelijk vinden jullie het weer eens leuk om te zien. Hebben jullie je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Best leuk om te zien, ik houd wel van vlogs op dit soort dagen, dat er ook echt wat gebeurd. Ook grappig dat je eerst scheld en je daarna verbeterd. Moet kunnen vind ik ;). Zag er uit als een leuk, maar ook druk event, ben benieuwd. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *