VLOG: stedentrip Praag

Door VakantieVeilingen werd ik uitgenodigd om de prachtige stad Praag in Tsjechië vorig weekend te bezoeken. We verbleven 3 dagen in deze prachtige stad en ik neem je mee in deze vlog! Zoals je wel kan zien hebben we echt genoten van deze prachtige stad en ik kan je ook alleen maar aanraden hier eens een keer naar toe te gaan!

Heb je zelf nou ook zin om op stedentrip te gaan? VakantieVeilingen heeft een heel ruim aanbod en het zijn ook nog eens StedentripWeken, kijk snel op de website van VakantieVeilingen. Zijn jullie wel eens in Praag geweest en wat vonden jullie van de stad? En wat is nou een stad die ik echt nog eens moet bezoeken?

Win een VakantieVeilingen SuitSuit koffer

Naast deze geweldige reis kreeg ik van VakantieVeilingen ook nog een super toffe koffer. Wil jij ook zo een handige en mooie koffer winnen? Doe dan mee aan de winactie! Volg mij en VakantieVeilingen op Instagram en laat onder de desbetreffende foto op mijn account een reactie achter dat je meedoet en tag een vriend of vriendin die je mee zou willen nemen op reis als je de koffer wint. En ik kan je wel vertellen dat deze koffer echt super fijn is en van hele goede kwaliteit. De behuizing is super stevig en hij heeft hele fijne wieltjes waardoor hij echt over de grond heen glijdt zonder al te veel lawaai te maken!

Deze reis heb ik aangeboden gekregen door VakantieVeilingen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  15 april 2018

  wat een leuke vlog!! en nee nooit in praag geweest maar het lijkt mij er super mooi!!

 • Beantwoorden
  femketje
  15 april 2018

  lijkt me echt super leuk en mooi daar! Praag staat zeker op mijn travel bucketlist :)

 • Beantwoorden
  chucky1012
  16 april 2018

  Zo mooi en leuk ;-)

 • Geef een reactie