Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vlog: Naar Frankrijk met Center Parcs

Ik was door Center Parcs uitgenodigd een weekend naar Frankrijk te komen in hun prachtige park Le Lac d’Ailette. Een bijzonder park gelegen aan een groot meer in de Champagne streek. Het leek me leuk dit weekend eens vast te leggen in de vorm van een vlog. Ik ben er nog niet heel handig in, maar jullie nemen zeker een kijkje in mijn super leuke weekend! Meer informatie over het park vind je hier. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Wat heerlijk dat je daar naartoe bent gegaan. Lijkt me wel leuk om eens naar Center Parcs te gaan in een ander land.

  2. Wat staat een bril je goed zeg! Heb je die vaker op? Leuk om zo met je mee te kijken :) ziet eruit als een heerlijk weekend.

    1. Ik heb hem haast nooit op, ik heb best slechte ogen en dan vind ik mijn lenzen prettiger dragen omdat ik dan alles kan zien. Als ik naast mijn glazen opzij of naar beneden kijk zie ik vrij weinig, haha.

  3. Ah zo leuk. We gingen vroeger altijd met het gezin naar center pars en ga er nu nog steeds vaak een dagje zwemmen. Lijkt wel alsof de parken in het buitenland wel leuker zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *