Vlog: Naar Frankrijk met Center Parcs

Ik was door Center Parcs uitgenodigd een weekend naar Frankrijk te komen in hun prachtige park Le Lac d’Ailette. Een bijzonder park gelegen aan een groot meer in de Champagne streek. Het leek me leuk dit weekend eens vast te leggen in de vorm van een vlog. Ik ben er nog niet heel handig in, maar jullie nemen zeker een kijkje in mijn super leuke weekend! Meer informatie over het park vind je hier. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Manon
  31 mei 2016 at 15:13

  Wat heerlijk dat je daar naartoe bent gegaan. Lijkt me wel leuk om eens naar Center Parcs te gaan in een ander land.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  31 mei 2016 at 15:21

  Wat heerlijk dat je daar naartoe bent geweest! ik wil er ook weleens heen!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  31 mei 2016 at 15:32

  Oh wat super leuk! Heerlijk dat je daar naartoe mocht.

 • Reply
  Jantine
  31 mei 2016 at 15:57

  Wat staat een bril je goed zeg! Heb je die vaker op? Leuk om zo met je mee te kijken :) ziet eruit als een heerlijk weekend.

  • Reply
   Aranka
   31 mei 2016 at 19:09

   Ik heb hem haast nooit op, ik heb best slechte ogen en dan vind ik mijn lenzen prettiger dragen omdat ik dan alles kan zien. Als ik naast mijn glazen opzij of naar beneden kijk zie ik vrij weinig, haha.

 • Reply
  chucky1012
  31 mei 2016 at 19:08

  Het ziet prachtige uit en leuk dat je een vlog had gemaakt van zo een super gezellig weekend ;-)

 • Reply
  Kim
  1 juni 2016 at 00:01

  Ah zo leuk. We gingen vroeger altijd met het gezin naar center pars en ga er nu nog steeds vaak een dagje zwemmen. Lijkt wel alsof de parken in het buitenland wel leuker zijn..

 • Reply
  Rosanne
  1 juni 2016 at 07:39

  Jeeeej, leuk! France! <3

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  1 juni 2016 at 16:00

  Wat heerlijk! gaaf dat je daar heen mocht met een vriendin, even een lekker weekend ontspannen

 • Laat een reactie achter