Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlog: Mee naar Philosophy, speeddaten en uit eten!

Omdat ik graag mijn nieuwe meeneem camera wilde testen besloot ik een dagje in Amsterdam vast te leggen. Eigenlijk had ik al meteen mijn handen vol waardoor het persoonlijke vloggen niet echt lukte. Vloggen is zo makkelijk nog niet! Maar toch wilde ik jullie de leuke speeddate niet onthouden! En ik moet nog veel oefenen, haha! Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Wat leuk dat je ons zo een dagje meegenomen hebt. Ben wel benieuwd naar de goodiebags, misschien leuk voor een ander filmpje? xxx Lucinda

  2. Leuk dat je een keer vlogt! Misschien dat je de volgende keer het omgevingsgeluid beter kunt weghalen of vervangen door een muziekje. Het was nu erg druk op de achtergrond. (Vervelend)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *