Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vlog: MAC, Weleda, UGG, G-Star, Sacha en meer!

Gisteren was ik weer eens in Amsterdam voor een event van U-PR, daar werden alle nieuwe items van de merken geshowed. Merken zoals: MAC, Weleda, UGG, Calvin Klein, G-Star, Pepe Jeans, Sacha schoenen, Marc’O Polo en nog veel meer! Ik zou zeggen kijk lekker mee en laat je verassen door alle prachtige producten die eraan komen en een masterclass van MAC hoe je velvet lips kan maken!

 photo image_zpsd3542ffe.jpg

Deze foto is trouwens op het event gemaakt voor Pepe-Jeans, je moest retro op de foto gaan met een Pepe-Item en zo maakte je dus kans op een leuke outfit, vind de foto wel grappig geworden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *