Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlog: Kruidvat Feel At Home Event

Gisteren was ik aanwezig bij het Kruidvat Feel At Home Event. Een event waar alle nieuwe producten van de Kruidvat te zien waren die in de lente in de winkels komen te liggen. Ik kan je nu al vertellen dat er echt super vette dingen aan komen! Ben je benieuwd naar wat allemaal? Kijk dan zeker even het bovenstaande filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Leuk filmpje! Ik vond Kruidvat altijd een beetje meeh en kom daar altijd alleen voor basic dingetjes, maar ze komen nu wel met echt leuke producten. Ben erg benieuwd en kan niet wachten totdat alles in de winkel ligt.

  2. Echt een superleuk filmpje! Ik werk zelf bij de Kruidvat en heb al een aantal nieuwe producten voorbij zien komen zoals de Cleansing 2 in 1 en de nieuwe anti-age dag en nachtcrème :) Ik ben heel benieuwd naar de rest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *