Zoek
Sluit dit zoekvak.

VLOG: IKEA Catalogus Lancering

VLOG: IKEA Catalogus Lancering

Op 16 augustus is het eindelijk zover, dan valt de nieuwe IKEA Catalogus bij meer dan 6 miljoen huishoudens op de mat. Om jullie alvast een voorproefje te geven werd ik uitgenodigd door IKEA om dit te vieren met heerlijk eten en natuurlijk de nieuwe collectie’s! Ik neem jullie maar wat graag mee! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Voor dit evenement ben ik uitgenodigd

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *