VLOG: IKEA Catalogus Lancering

VLOG: IKEA Catalogus Lancering

Op 16 augustus is het eindelijk zover, dan valt de nieuwe IKEA Catalogus bij meer dan 6 miljoen huishoudens op de mat. Om jullie alvast een voorproefje te geven werd ik uitgenodigd door IKEA om dit te vieren met heerlijk eten en natuurlijk de nieuwe collectie’s! Ik neem jullie maar wat graag mee! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Voor dit evenement ben ik uitgenodigd

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  12 augustus 2016 at 15:10

  Fijn om te zien dat je naar het event van het Zweedse woonwarenhuis geweest was!
  Leuk verslag.

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  12 augustus 2016 at 17:58

  heel leuk meis en heerlijk eten hihih :D

 • Reply
  Debbie
  16 augustus 2016 at 12:53

  Volgens mij is dit toch altijd een leuk evenement he?! Zou er graag eens heen gaan, als Ikea- en Zwedenfan :-)

 • Laat een reactie achter