Search
Close this search box.

Vlog: Huisarts, Sushi en Kruidvat borrel

Een hele tijd geleden maakte ik een vlog en dan is het meestal alleen over een event. Ik besloot eens out of the box te gaan en een hele dag te vloggen. Nu moet ik dat nog behoorlijk oefenen en is het niet een fantastische vlog geworden, maar iedereen moet ergens beginnen toch? Zijn jullie al geabonneerd op mijn kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Ik hoop dat de plekjes waarvoor je naar de dokter geweest was snel zullen verdwijnen.
  Leuk even van het Kruidvat.
  Je hebt het ook zo druk met je werk en de het klussen in jullie nieuwe huis!
  Dat alles zal voorbij zijn in het nieuwe jaar als jullie verhuisd zullen zijn en na de feestdagen drukte in de supermarkt.
  Verkoopt de supermarkt waar jij werkt dat leuke pakje thee met muziek?
  Ik ben een theeleut dan ga ik het hier even kopen.

  Fijne dag Xoxo

 2. Yay, een vlog, da’s nog eens leuk! Hopelijk verdwijnen die vlekken snel, wat ellendig. En hopelijk verloopt alles ook nog vlot in het nieuwe huis!

 3. Wat ben jij lekker enthousiast voor de camera! Heel leuk om te zien.Vervelend van de moedervlekjes, hopelijk is het niks ergs.

  Leuke vlog heel leuk om een dagje met je mee gaan.”Kruidvat event ziet er goed uit.

  Lachkick om je “check hoe bizar dit is….hangen allemaal mensen aan dat ding ;-))

 4. Hee wat leuk! Je kwetsbaarheid over het vloggen is juist zo leuk en spontaan om te zien. Niets nep, gewoon alles lekker echt.Goed joh, gewoon lekker doorvloggen! :)

 5. Af en toe een vlogdagje vind ik zeker leuk om te zien. Ik ga het zelf binnenkort ook voor de eerste keer proberen… denk ik. Hoop dat het goed komt met je moedervlekjes, dat is altijd wel iets wat serieus genomen moet worden dus super dat je zo actief naar de huisarts bent gegaan. xxx Lucinda

 6. Leuk om weer een vlog te zien :) wel stom van je moedervlekjes! Hoop voor je dat het allemaal toch mee valt! Succes er iig mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *