VLOG: Het prachtige Tunesië ontdekken

en paar weken geleden ging ik voor een aantal dagen op persreis naar Tunesië om te ontdekken wat een prachtig (vakantie)land dit eigenlijk is. Ik heb veel gezien en ben dan ook echt verliefd op dit land geworden. Zijn jullie wel eens in Tunesië geweest en wat vonden jullie van dit land?

Deze reis heb ik gekregen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  10 juni 2018

  Prachtig verslag!
  Ik ben er nooit geweest.
  Je had de mooie rode jurk aan die jou zo goed staat 👌

 • Reageren
  Rachel
  11 juni 2018

  heerlijke vlog om naar te kijken meis :D ik ben er nooit geweest, maar mijn broer wel en die vond het ook super toen

 • Reageren
  aboutsbstyle
  14 juni 2018

  erg leuke reisvlog om te zien, ik ben erg benieuwd geworden naar dit land. liefs soraya

 • Geef een reactie