Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlog: Essence & Catrice + unboxing goodiebags

Essence en Catrice hebben beiden een geheel vernieuwd assortiment! Essence en Catrice hebben samen hetzelfde moeder bedrijf dus daarom was het logisch dat ze voor beide merken één event organiseerde waar ze alle nieuwe producten lieten zien. We konden ze allemaal testen, swatchen en uitproberen. Zo ook de nieuwe gelnagels van Essence. Ik neem je mee naar het event en pak gezellig met jullie de enorme goodiebags uit!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Wat een leuk filmpje! :-) Ik kon alleen helaas niet alle producten goed zien in verband met het zonlicht. Ik ben met name erg nieuwsgierig naar een aantal producten van Catrice.

  2. Leuke video. Er zitten toffe producten tussen. Ben enorm benieuwd hoe die nagellak tool het doet. Van die caviar nails waar ze nu nog mee afkomen ben ik dan weer minder fan.

  3. superleuk om te zien,
    het enige spijtige aan het filmpje vind ik dat je eerst praat, dan moet ik mijn volume hoger zetten en dan plots tijdens het event heb je harde muziek gezet dus kon ik niet snel genoeg mijn volume omlaag zetten, om het dan nadien terug hoger te zetten…

  4. Super leuke producten!
    Ik ben vooral benieuwd naar de blushes, de bronzer/highlighter en de ‘nagelpennen’.

    Helaas hebben we hier geen tweede schap dus zal daarvoor denk ik even naar de stad moeten, maar dat heb ik er wel voor over haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *