Vlog: Dagje Amsterdam met Unilever en Kruidvat

Ik dacht, ach laat ik weer eens een dagje vloggen! Ik had een leuke dag in Amsterdam in het vooruitzicht met twee events. Ik laat jullie mijn hele dag zien vanaf ’s ochtends vroeg tot het eind. Enjoy! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Susan
  5 juli 2016 at 15:44

  Ik vind de events van Kruidvat altijd zo leuk! Hopelijk ben ik er ook ooit een keer bij :)

 • Reply
  Varenka W
  5 juli 2016 at 16:30

  Ik heb genoten van je vlog, echt heel leuk gedaan :-)
  & wat zie je er onwijs goed uit joh !
  Je kan best trots op jezef zijn.

 • Reply
  Nathalie | WantForWellness.com
  5 juli 2016 at 18:16

  Omdat je al aangaf dat je ten einde raar bent, geef ik toch een persoonlijk tipje: het eerste dat ik doe wanneer mijn katten last hebben van hun blaas, is ze op speciaal voer zetten. Het is niet goedkoop, het helpt niet meteen (meestal wel binnen een paar weken) maar in mijn geval, helpt het wel. Sterker nog, mijn moeder heeft het altijd preventief gegeven, omdat binnenkatten helaas sneller last krijgen van nier en blaasproblemen.

  Ik heb de laatste jaren steeds Clinic FSC (tegen struviet, wit-gele zak) gekocht. In bulk online stukken goedkoper dan bij de dierenwinkel of bij de dierenarts. Ik denk dat het het proberen waard is en baat het niet, schaadt het ook niet (met andere woorden, alle voedingsstoffen zitten er gewoon netjes in)

  • Reply
   Nathalie | WantForWellness.com
   5 juli 2016 at 18:17

   Het moet natuurlijk zijn ten einde RAAD, niet ten einde raar ;)

  • Reply
   Aranka
   5 juli 2016 at 18:39

   Ze zit nu inderdaad ook op speciaal voer van Hills voor blaas en stress. Ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken! Inderdaad niet goedkoop maar hopelijk werkt het! Ze zat sowieso altijd al op goed onderhoudsvoer van de dierenarts. Nu dus op een speciaal ‘dieet’.

 • Reply
  Vanessa
  5 juli 2016 at 21:26

  Leuke vlog Aranka! De events zien er leuk en gezellig uit. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Spa Secrets lijn van Kruidvat. Wat draag je trouwens mooie nagellak!

 • Reply
  chucky1012
  6 juli 2016 at 06:59

  Leuke vlog!
  Ik zag veel bekende bloggers ?
  Arme Mila die nog zo ziek is.
  Beterschap met haar.

  Xoxo

 • Reply
  Myri
  7 juli 2016 at 20:37

  Je bent een van de weinige beautybloggers die nog echt naar events gaat en dagelijks over make-up schrijft, dat vind ik zooo leuk aan je blog! Ik comment eig nooit, wou je het toch ff laten weten. Doe zo verder! :)

  • Reply
   Aranka
   7 juli 2016 at 20:44

   Ik hoop stiekem ook dat dat mijn kracht is! Blijf het voorlopig zeker zo door doen ?

  Laat een reactie achter