Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlog: BE Creative Make-up

Vanaf juni is er in Nederland een heel nieuw make-up merk bij, namelijk BE Creative Make-up. Een mid-budget merk dat vrolijke kleuren heeft en een lekker uitgebreid assortiment. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe producten en kon eigenlijk niet wachten om het allemaal te zien. BE gaat alleen bij de ICI Paris XL verkocht worden en is dus vanaf juni te krijgen in Nederland. Benieuwd naar de producten en wat mijn eerste indruk is van het merk, kijk dan het filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Vind de verpakkingen er best cheap ass uitzien. Ik ga wel een lipglossje halen als ik bij de IPXL in de buurt ben.

  2. Wauw! De blushes, lipsticks en de foundations zien er echt goed uit! Van de verpakking ben ik nu al fan, lekker strak! Ben erg benieuwd naar alles!

  3. Wat leuk om te zien! Ik ben erg benieuwd naar hoe de producten in het echt zijn. Wat is de website van het merk? Dat kan ik zelf nergens vinden..Ik zag ook al een paar blushes (tenminste ik neem aan dat het dat zijn) voorbij gaan en vooral die maken me erg nieuwsgierig. Ik ben benieuwd naar je reviews over de oogschaduw en de primer! :)

  4. Ik ben ontzettend benieuwd hoe de make-upjes er in het echt uitzien. Van de verpakking ben ik niet zo heel fan, oogt een beetje goedkoop naar mijn idee. Maar als je kwaliteit super is dan hoor je mij niet klagen ;)

  5. Ik ben heel erg benieuwd naar dit make-up merk. Ik ben nog niet helemaal onder de indruk maar ik ga het tegen die tijd wel even in het echt bewonderen.

  6. Dat ziet er niet verkeerd uit. Leuke kleuren en producten maar ik zou het eerst graag in de winkel willen proberen voordat ik echt 100% overtuigd ben.

  7. Ik zou véél liever nog een goed budgetmerk verwelkomen dan een mid-price merk. Daar verwacht ik dan toch net iets meer van en vaak maakt het de beloftes niet waar. Daarbij hebben we momenteel al heel wat mid-priced make-up merken in Nederland, jammerrrr! Je hebt het wel mooi vastgelegd Arank! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *