Search
Close this search box.

Visitekaartjes!

Steeds vaker ga ik naar events en dat soort dingen of maak een praatje met mensen en dan kom je ineens op het onderwerp hobby’s of dat soort dingen. Mensen zijn dan vaak geïnteresseerd in mijn website en willen een keertje erop kijken. Alleen tsja je kan het wel zeggen, maar mensen vergeten dat toch weer. Met andere woorden er komt niks meer van. In die gevallen moet je mensen eigenlijk je visitekaartje kunnen geven en die had ik tot nu toe nog niet. Maar sinds vandaag wel! En ik vind ze erg leuk geworden al zeg ik het zelf!

Ik heb een dubbel bedrukt visitekaartje, ik wou ze graag simpel en rustig houden. Dus op de voorkant staat alleen maar mijn logo over de hele breedte gedrukt, zodat het meteen opvalt maar wel gewoon rustig blijft. En aan de achterkant staat minimale informatie maar genoeg informatie voor de liefhebber!

En dat is dan de achterkant geworden. Mijn header eigenlijk gewoon met mijn naam + achternaam erop. Ook staat mijn website adres erop en mijn email adres waarop ik te bereiken ben. Meer informatie wou ik er niet op hebben staan. Als ze een telefoon nummer of adres nodig hebben kunnen ze me wel mailen.

Dit is trouwens nog een proefsetje, maar ik heb dat aangevraagd omdat het voorbeeld helemaal pixelachtig werd dus wou het er niet op gokken om er meteen heel veel te bestellen. Maar ik ben er erg tevreden dus heb gewoon een hele set besteld. Ik heb ze trouwens van Esprinto een Nederlandse website met een makkelijk programma om je kaartjes te kunnen ontwerpen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en wat vinden jullie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Leuke kaartjes zeg! Ik heb voor mijn nieuwe webshop ook net een ontwerp gemaakt daar! :) Ben benieuwd naar de proefdruk.. Hoe lang duurde het voordat je ze binnen had?

  2. Deze zien er erg leuk uit! Ik moet ook eens nieuwe bestellen, ik heb jaren terug eens bij Vistaprint van die standaard – lelijke – kaartjes besteld waarvoor ik me schaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *