Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vijf hacks voor flawless lippenstift

Van make-up pro’s tot beginners: iedereen is gek op een mooie lipstick. Met de vele variaties in kleuren, formules en merken kun je eindeloos experimenteren om jouw favoriete lippenstift te vinden. Wel kan het soms lastig zijn om dit product goed aan te brengen. In dit artikel vind je daarom een aantal handige tips om te zorgen dat jouw lippenstift voortaan elke keer flawless aangebracht is.

1. Warm je lipliner op

Veel vrouwen doen eerst een lipliner op om hun lippen een mooie vorm te geven. Daarnaast loopt je lippenstift of lipgloss minder snel uit als je eerst lipliner op doet. Voordat je je lipliner opdoet is het handig om het eerst een paar seconden tussen je vingers op te warmen. Zo kan je de liner soepeler aanbrengen en krijg je perfecte scherpe lijnen.

2. Scrub je lippen

Schone en zachte lippen zijn een must als je graag lippenstift wil dragen. Lipstick aanbrengen op droge, stugge lippen geeft een rommelig en oneffen resultaat. Gelukkig zijn lipscrubs de laatste jaren razend populair geworden en kan je ze in veel make-up winkels en drogisterijen kopen. Door deze regelmatig te gebruiken scrub je je lippen heerlijk zacht en zorg je voor een goed canvas voor elke lipstick of lipgloss.

3. Gebruik concealer

Concealer ken je waarschijnlijk als make-up voor onder je ogen, maar wist je dat je hiermee ook kan zorgen voor prachtige lippen? Doe na het aanbrengen van je lipstick een beetje concealer op een schuine kwast en zet hiermee de randen van je lippen aan. Zo krijg je nette lijnen en ziet je lippenstift er extra goed uit!

4. Maak het mat

Heb je een mooie lipstick maar glanst ‘ie te veel? Je kan je lippenstift zelf mat maken met behulp van een blush poeder. Zorg dat de blush een vergelijkbare kleur heeft en dat er geen glitters in de poeder zitten. Breng het zachtjes aan met je vingers en voilà, je zelfgemaakte matte lipstick!

5. Schoonmaken met haarspray

Deze hack is misschien niet speciaal voor het aanbrengen, maar wel voor de ongelukjes die voor kunnen komen als je lippenstift op doet! Als je een lipstick vlek in je kleding hebt, kan je deze er makkelijk uit krijgen met haarspray. Spray het op de vlek, laat het een paar minuten intrekken en dep het daarna met een schoon doekje voordat je het in de was gooit. Kleding die alleen schoongemaakt kan worden in de stomerij is hiervoor niet geschikt.

Makkelijker en mooier

Met de handige tips in dit artikel breng je je lippenstift niet alleen makkelijker aan, je zorgt er ook voor dat het eindresultaat er een stuk beter uitziet. Zo blijft alle focus op jouw stralende lach en stap je vol zelfvertrouwen de deur uit!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *