Search
Close this search box.

Vier hippe zomer outfits

Om er deze zomer helemaal hip bij de lopen heeft Manon vier mooie zomer outfits voor jullie gemaakt. Ze zijn allemaal erg betaalbaar en makkelijk in de winkel of online te vinden. Kijk snel mee naar de outfits hoe je deze zomer de show steelt!

In totaal ben je voor deze classic look € 111,89 kwijt.

Deze stijlvolle look kost in totaal € 128,80.

Deze outfit met gave harembroek is in totaal € 89,90

Voor een dagje strand in bruintinten kun je hier goed mee uit de voeten.

Alle looks zijn gemaakt door Manon

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik wil inderdaad de zwarte jumpsuit! Hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje :D Schoenen heb ik ook bij Van Haren zien staan, LEUKLEUK! Hebbennn

    1. Errug leuk hoor! Die zwarte jumpsuit van de H&M is die nog te verkrijgen dat iemand weet? Kan deze namelijk niet op de webshop vinden.

  2. haha oke robbin-jan voor jou, speciaal voor jou zal ik de volgende keer misschien overwegen jongenskleding te maken. haha, op jou afgestemd. dat wordt nog wat!

  3. Leuke outfits! Alleen die derde zou ik zelf niet zo snel dragen. Zag gisteren in de metro wel iemand zoiets dragen en op zich stond het niet lelijk ofzo

  4. Die harem broek ding van de h&m is zooo leuk!
    Ik heb er alleen iets te stevige benen en billen voor, dat vind ik echt jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *