Zoek
Sluit dit zoekvak.

Videoreview: Skin Food maskers

Vandaag laten Lara en ik jullie de Skin Food maskers zien die van fruit gemaakt zijn en echt heerlijk ruiken. Ze komen uit Azië en zijn echt heerlijk voor de huid. Je kan ze kopen bij BBCreamshop.eu. Benieuwd wat wij van deze heerlijk ruikende Danoontje maskers vinden, kijk dan het bovenstaande filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *