Video: Vakantie Tenerife mei 2016

Vorige maand was ik heerlijk op vakantie op Tenerife, Playa de las Americas. We zijn hier een week geweest en hebben van alles gedaan. Af en toe heb ik wat dingen gefilmd en die beelden deel ik vandaag in een kleine sfeerimpressie van het eiland en onze vakantie. Het hotel waar we verbleven was Best Tenerife en was perfect! Goede ligging, prima prijs, alles was schoon en behulpzaam personeel. Wel wat gedateerd, maar dat is daar overal wel. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Vanessa
  10 juni 2016 at 15:13

  Superleuke vlog Aranka! Heerlijke vakantiebestemming hè? Ik ben al meerdere keren naar Tenerife geweest, altijd in Playa de las Americas, dus ik herken de meeste beelden wel. Ik ben ook al een keer verbleven in hotel Best Tenerife. Persoonlijk vond ik dit hotel het minst van allemaal en kan ik vooral H10 Las Palmeras aanraden. Misschien een leuke tip voor volgende keer! Verder ben ik ook al naar het Loro Park en de Teide geweest :-)

  • Reply
   Aranka
   10 juni 2016 at 15:23

   Is dat lang geleden? Want ze zijn het hele hotel aan het renoveren en de algemene ruimtes zien er nu heel mooi en luxe uit! Voor een volgende keer zou ik niet zo snel weer naar Tenerife gaan maar naar Gran Canaria, dat eiland vonden we leuker!

   • Reply
    Vanessa
    11 juni 2016 at 12:24

    Ja, mijn verblijf in Best Tenerife is inmiddels al enkele jaren geleden dus het kan inderdaad dat het er nu beter is. In Gran Canaria ben ik nog niet geweest, maar dat lijkt me ook een mooie bestemming!

 • Reply
  ChanChan
  10 juni 2016 at 19:03

  Ik herken zoveel van de beelden haha! Ik kom nu al 8 jaar in Tenerife, ook in Playa de Las Americas ! Alleen wij zitten al 8 jaar in het appartementencomplex Parc Santiago IV ! Aardig personeel en schone kamers ! En niet afhankelijk van eten en je kan gemakkelijk de boulevard op met heerlijke eettentjes <3 Ook al meerdere keren in het Loro Parc geweest en 1x bij de teide maar er nog nooit op geweest! (Stond toendertijd te veel wind.. Bummerr!) Ik kan niet wachten om zelf weer te gaan na jou video.. Nog even wachten!
  Leuke vid zoals altijd much love x

 • Reply
  Varenka W
  11 juni 2016 at 01:46

  Ik heb enorm genoten van je vlog, en dat muziekje…….echt hylarisch…..super leuk gevonden :-)

 • Reply
  chucky1012
  11 juni 2016 at 05:35

  Dat ziet er prachtig uit en gezellig ook ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Kelly
  11 juni 2016 at 19:14

  Heel leuk om met je mee te kijken!

 • Laat een reactie achter