Search
Close this search box.

Vichy Normaderm

Laat ik er maar voor uitkomen, ik heb echt een vreselijke onzuivere huid. Er zitten overal gaatjes van meeëters en hier en daar een puistje. Alhoewel ik de laatste tijd helemaal geen last meer heb van puistjes (maar dat komt hoogst waarschijnlijk door dit product). Ik heb vanalles geprobeerd, scubben, goed schoonhouden, niet uitknijpen en ga zo maar door. Maar niks hielp. Tot dat iemand mij op deze lijn van Vichy wees. Ik kende het natuurlijk al vanuit de bladen. (je wordt dood gegooid met die Vichy reclame van Normaderm in de meiden bladen). Op aanraden dus ben ik naar de Aphotheek geweest en heb daar mijn eerste Vichy Normaderm product gekocht. Ik kreeg er toen gratis de cleanser bij!

Maar werkt dit product eigenlijk wel? Voor puistjes werkt het echt prima! Ik heb sinds ik dit gebruik er helemaal geen last meer van gehad. Ja hier en daar is er nog ééntje te vinden, maar niet dat je de tel kwijt raakt. Alleen mijn onzuiverheden qua meeëters.. Daar is jammer genoeg helemaal niks aan veranderd. Je ziet ze nog steeds even goed al daarvoor en overal vind ze de zwarte puntjes terug. Erg jammer want op de foto van Vichy zelf staat dat dat ook veel minder moet worden, maar dat maakt het product dus niet waar. Misschien wel in combinatie met alle producten. Ik heb zelf alleen de dag en nachtcreme en de cleanser. Je hebt ook nog een toner, scrub, foundation en zo een puistjes uitdroger. De producten vind ik voor de rest wel fijn werken, het maakt de huid heerlijk zacht en ruikt ook nog eens heerlijk.

Dit zijn de producten op mijn hand. De eerste van links is de dagcreme het viel me laast op in de zon dat er miniscule roze glittertjes in zitten. Op de huid zie je er volgens mij niks van terug. Als 2de de nachtcreme de structuur van het product is een stuk dikker dan de dagcreme en is ook vetter. En dan helemaal rechts de cleanser.

Vichy is te koop bij de Aphotheek en de prijzen van de dag en nacht creme liggen tussen de € 16,00 en € 17,00. De cleanser was dacht ik rond de € 12,00

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *