Vichy Normaderm

Ik denk dat iedereen het wel kent, de Normaderm lijn van Vichy! Je hebt het vast wel een keer in een tijdschrift of op de reclame voorbij zien komen. De Normaderm lijn van Vichy is een speciale lijn voor de onzuivere huid. Maar deze is voor de leeftijd van 20 tot 39. Omdat het een mildere versie is dan die voor tieners. Toen ik nog op de middelbare school zat gebruikte ik altijd Vichy Normaderm en ik was er altijd ontzettend tevreden over, vandaag mijn mening over deze zijn!

Ik ontving van de week dit leuke toilettasje met daarin een aantal producten uit de Normaderm lijn. Ik moest meteen weer aan een paar jaar geleden denken toen ik deze producten nog elke dag gebruikte. En deze producten zaten hier ook gewoon weer in. Ik had vroeger een behoorlijk onzuivere huid met veel mee-eters en puistjes, niet echt heel erg mooi dus. Daar moest wat aan gedaan worden en zo kwam ik uit bij de Vichy Normaderm lijn. Ik had bijna alle producten en ik kan je wel vertellen, de producten zijn echt ontzettend fijn en doen goed hun werk.

Mocht je niet helemaal bekend zijn met de Vichy producten maar wil je ze wel een kans geven maar wil je toch niet meteen een grote verpakking kopen. Dan kan je online een test pakketje bestellen met daarin de dagcrème en de facewash.

In het setje zaten nog een aantal leuke testertjes en een handig boekje over de Normaderm serie.

Wat is er allemaal van de Normaderm lijn? Een reinigingsgel, zuiverende lotion, dagcrème met een hydraterende verzorging, Pro Mat tegen het glimmen, nachtcrème, anti-age dagcrème, camouflerende stick, actief concentraat voor direct gebruik op de onzuiverheden en een srubgel.

Hier boven een aantal feiten over de Normaderm producten. Als je het product dagelijks zou gebruiken en in combinatie met meerdere producten heb je een gezonde en stralende huid na 7 dagen. 36% minder onzuiverheden na 2 weken en 63,0 % minder onzuiverheden na 4 weken. De producten zijn hypoallergeen en Vichy vind het erg belangrijk dat er geen allergische reacties optreden bij hun producten en het is geschikt voor de gevoelige huid. De structuur van de crème is niet vet, dus ook geschikt voor een vette huid. Vitamine C zit in de producten en zorgt ervoor dat de poriën kleiner worden.

Met het gebruik van dit product geven 75% van de vrouwen aan dat het echt werkt voor hun en 95% van de vrouwen geeft aan dat de rimpels vervaagd werden.

Natuurlijk kan ik met deze kleine flesjes niet zeggen of het echt werkt in 4 weken, maar gelukkig heb ik al heel wat full size flesjes van deze crème versleten dus gelukkig kan ik jullie een duidelijk beeld geven over deze lijn. De crème is heerlijk zacht en smeert goed over de huid uit en trekt behoorlijk snel in de huid. Het heeft een prettige geur en het formaat van de producten is hetzelfde als alle andere huidverzorging producten. Mijn huid knapte inderdaad na een paar dagen al zichtbaar op. Ik gebruikte toen de reinigingsgel, dagcrème en nachtcrème van de Normaderm producten. En inderdaad na langdurig gebruik verdwenen bijna al mijn onzuiverheden als sneeuw voor de zon. Ik was hier toen en nu nog ontzettend over te spreken.

Ingrediënten van de dagcrème: 

Alcohol, Algen extract, Dextran, Glycerine, Gloycolzuur, Hamamelis (Toverhazelaar) extract, L-Arginine, Mineralen, Salicylzuur, Thermaal bronwater, Zink.

Ik ben echt ontzettend enthousiast over deze lijn en zou hem zo weer kopen (ik heb alleen nog een hele voorraad thuis). Het voelt heerlijk aan op de huid, werkt doeltreffend en is ook nog eens heel mild voor de huid. Mocht je opzoek zijn naam zulke producten dan is de Normaderm lijn echt iets voor jou. Vichy is trouwens helemaal niet zo heel duur, je kan het vergelijken met een drogisterij merk.

Alle producten van Vichy zijn hier te vinden in een overzichtje op de wesbsite van Crèmestore.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Tim
  10 september 2012 at 13:03

  Vichy is inderdaad een heerlijk merk! Ik wil heel graag die reinigingsgel nog eens uitproberen :)

 • Reply
  Suus
  10 september 2012 at 13:41

  Ik vind Vichy inderdaad ook altijd een erg fijn merk en inderdaad niet zo duur!

 • Reply
  Marielle
  10 september 2012 at 14:06

  Deze lijn gebruikte ik eerst ook dagelijks, heel fijn spul! :)

 • Reply
  beautyraiseplace
  10 september 2012 at 14:49

  Lijkt me ontzettend fijn!
  Al heb ik mijn ultieme budget dagcreme en tonic al gevonden haha,

 • Reply
  Viktória's Style
  10 september 2012 at 15:10

  It’s the first time I heard good things about Vichy. I have never dared to buy anything from them because of the bad reviews but this set looks so nice! I tried La Roche Posay though, they have the same “mother” company, dont they? Those products werent too bad. Thanks for the review :)
  (I swear I’ll make Dutch comments too but I couldnt translate this one :D )

 • Reply
  Charile
  10 september 2012 at 15:41

  Klinkt goed :D

 • Reply
  Esmay
  10 september 2012 at 17:38

  Ik ben niet echt fan van Vichy, op een of andere manier.
  Misschien moet ik het toch maar eens proberen ..!

 • Reply
  Dita
  10 september 2012 at 18:39

  Lijkt me een fijne lijn! :)

 • Reply
  Anna
  10 september 2012 at 18:59

  Ik krijg helaas alleen maar meer puistjes van deze lijn dan dat ze weggaan.

 • Reply
  martina
  10 september 2012 at 19:39

  vichy is niet echt mijn ding…..
  wel een duidelijke beschrijving !

 • Reply
  Jana
  10 september 2012 at 20:54

  Lijkt me erg fijn :D x

 • Reply
  Vera
  10 september 2012 at 21:59

  Ik heb nog nooit iets van Vichy geprobeerd!

 • Reply
  Marije
  11 september 2012 at 14:05

  Ik heb heel lang de facewash en crème gebruikt en het werkte goed voor mij. Toen ik overstapte op een andere lijn kreeg ik opeens weer puistjes! Ben er dus erg tevreden over, alleen is de crème te vet voor mijn huid (ik heb een erg vette huid). De crème gebruikte ik toen alleen ’s nachts en overdag een crème van biodermal voor de vette huid.

 • Reply
  Britt
  24 juli 2013 at 18:32

  Bestaat die lijn voor tieners nog? ik ben hier al lang naar opzoek dus ik hoop dat je me kunt helpen!

 • Laat een reactie achter