Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vespa The Scent Of Freedom

 photo VespaEauDeToilette_zps789d58ea.png

Vroeger wilde ik altijd een Vespa hebben, ik vond dat de mooiste scooters. Helaas is het nooit een Vespa geworden maar wel een mooie Mio scooter. Nu na al die jaren heb ik dan eindelijk een Vespa, geen scooter maar wel een heel erg lekker en betaalbaar luchtje! The Scent Of Freedom, Vespa laat je het gevoel van vrijheid voelen met een frisse twist voor mannen en vrouwen! Ik vertel je er meer over.

 photo VespaEauDeToilette1_zps54a01c37.png

Vespa is natuurlijk hét merk voor jonge meiden en jongens. Als je 16 bent droom je gewoon van een Vespa scooter en ik ook. Helaas zoals ik net al vertelde is dat het nooit geworden, maar nu vertel ik jullie graag iets over deze nieuwe geuren van Vespa. The Scent Of Freedom, ook wel de geur van de vrijheid. Het is een frisse en avontuurlijke geur die je op de scooter langs de Italiaanse Rivièra voert. Lekker fris windje, zonnige dagen en het echte gevoel van vrijheid. Het doet me echt een beetje aan de lente en zomer denken, maar Vespa kiest ervoor om nu met deze geur op de markt te komen. En eigenlijk is het altijd goed toch, een lekkere frisse geur?

 photo VespaEauDeToilette2_zps96997500.png

De mannen variant van The Scent Of Freedom is geinspireerd op de Italiaanse man die van de stoutste dromen waarmaakt, hij weet wat hij wil en dat ruik je ook terug in de geur. Het is een houtachtige en kruidige geur die ook weer heel fris overkomt, ik vind hem heel erg lekker! De topnoten van de geur zijn grapefruit, jeneverbes en viooltjesblad dat overgaat in een hart van lavendel, roze peper en ananas. Dit maakt de geur lekker fris en speels vind ik zelf. De basis bestaat uit patchoeli, vetiver en suède-akkoorden die het echt stoer en mannenlijk maken. Ik vind het een hele lekkere en mannelijke geur die voor iedereen heel draagbaar en betaalbaar is!

 photo VespaEauDeToilette4_zpscc94b8eb.png

Dan hebben we natuurlijk ook de vrouwengeur die niet geheel onbelangrijk is voor ons. Het is een vrij lichte en zwierige geur die me doet denken aan een koele ochtend op een warme zomerdag, de zon komt op en er waait een subtiel en koel driesje. De geur draagt een echte citruslucht met zich mee, lekker fris. De geur opent met citroensorbet, bergamot en gember wat overgaat in een hart van oranjebloesem, appel en heliotroop. De basis maakt het geur net iets zwoeler door witte musk, vanille en cederhout. Deze geur vind ik lekker maar niet bijzonder, het is een hele algemene geur die eigenlijk iedereen wel lekker vind. Erg safe dus om als cadeau aan iemand te geven.

 photo VespaEauDeToilette5_zps699c2499.png

Prijzen:

Vespa The Scent Of Freedom Eau De Toilette For Him 30 ml – € 14,99
Vespa The Scent Of Freedom Eau De Toilette For Him 50 ml – € 22,50
Vespa The Scent Of Freedom Body Spray For Him 150 ml – € 4,99
Vespa The Scent Of Freedom Eau De Toilette For Her 30 ml – € 14,99
Vespa The Scent Of Freedom Eau De Toilette For Her 50 ml – € 22,50
Vespa The Scent Of Freedom Body Spray For Her 150 ml – € 4,99

De geuren zijn eau de toilette dus ze blijven natuurlijk niet zo goed hangen als een eau de parfum. Toch ruik je ze zeker wel een hele tijd, een lekker subtiele frisse geur. Ga je ’s avonds nog een keer weg, dan zal ik hem zeker wel weer een keer bijwerken of tussendoor met een afspraak. Deze twee leuke geuren zijn vanaf deze maand te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerie zaken. Je zit altijd goed met deze geuren, dus ik kan het ook zeker aanraden om cadeau te geven, zeker voor het geld.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Vespa heeft een geurtje? Wat grappig! Ik heb afgelopen zomer echt actief Vespa’s gespot tijdens vakantie in Italië. Heb nu wel echt een beetje sentimentele gedachte als ik aan Vespa denk. Hihi. Ben benieuwd naar dit geurtje! Fijne prijs ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *