Search
Close this search box.

Verwen je moeder met een blik Nivea

 photo Niveamoeder2_zps5e8ba1d5.png

Heb je niet al te veel geld voor een Moederdag cadeautje, maar wil je haar toch verrassen met een kleinigheidje? Dan heeft Nivea de perfecte oplossing! Nivea heeft super schattige cadeautjes met daarin een speciaal blikje Nivea crème voor Moederdag. Super leuk, want welke moeder heeft er nou niet een pot Nivea in de badkamer staan, elke moeder wel toch? Je komt dus zeker met een goed cadeautje aan.

 photo Niveamoeder_zpsf2d18d80.png

 photo Niveamoeder1_zpseafe2cb2.png

 photo Niveamoeder3_zps8184e6e8.png

Het zit echt in een super schattig doosje met daarin een groot blik Nivea crème. De blikjes hebben vier soorten dessins, allemaal met een hartje erop. Ze staan alle vier in het teken van een jaargetijde, deze dus voor de zomer.

 photo Niveamoeder4_zps97a503ee.png

 photo Niveamoeder5_zpsfbd9cae5.png

Het is gewoon echt een standaard Nivea crème, die voor iedereen wel eens van pas komt! Je mama zal er dus zeker erg blij mee zijn. De leuke pakketjes kosten ook maar € 2,84, geen geld toch?

 photo Niveamoeder6_zpsd0efbe02.png

Winnen:
Maar van de week hadden jullie het vast al wel gelezen, ik geef ook 10 van deze leuke setjes weg. Wat je daar voor moet doen vertel ik in deze blogpost! Meedoen kan nog tot en met 8 mei!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. ღ(¯`◕‿◕´¯) ♪ ♫ Like & Share ♫ ♪ (¯`◕‿◕´¯)ღ
    Mijn favoriete beauty produkt sinds jaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *