Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verslag: de Viva 400

Jullie hebben vast allemaal wel meegekregen dat ik genomineerd was voor de Viva 400 in de categorie bloggen. Ik was zo blij dat ik genomineerd was! Waarom? Nou ik stond daar ongeveer als kleinste blog tussen dus was ontzettend enthousiast dat ik het zo ver heb geschopt om daartussen te komen, geweldig! Van de week was de Viva 400 uitreiking en daar was ik natuurlijk bij aanwezig!

Cynthia mailde me een paar weken geleden of het me een leuk idee leek om samen in een hotel te gaan zodat we niet zo snel weg hoefde bij de Viva 400 en alles lekker rustig aan konden doen en dat leek me wel een goed idee. We hadden een hotel vlakbij het Leidseplein in Amsterdam en verbleven in het Backstage hotel wat een prima hotel was. Niet bijzonder, maar dat kon ook niet voor dat geld en die locatie.

De kamer was heel erg klein maar wel gezellig ingericht!

Ja, zet twee beautybloggers bij elkaar en dan heb je meteen de kaptafel al vol liggen met make-up en andere producten. Ik vond de spiegel zo ontzettend handig met die lichtjes, dat wil ik thuis ook! Het perfecte licht om je mee op te maken en dan zou je ook nog filmpjes kunnen maken met goed licht!

Mijn jurkje was trouwens van de Mango en eventjes mijn look.

Ik besloot het heel naturel en safe te houden, ik ben niet zo een type van het opvallende.

Terwijl ik me aan het opmaken en omkleden was, lag Cynthia even lekker op bed!

Lekkere drankjes!

Mooi gedekte tafels, alleen wel heel erg veel glanzen, haha!

Het menu van de avond, ik was erg benieuwd! Normaal ben ik een echte Hollandse eter, dus ben benieuwd wat deze exotische gerechten met mij doen.

Humberto Tan presenteerde de avond en schoof gezellig bij onze tafel aan, een hele gezellige en spontane man is het!

De vrouwen die bij mij onder andere aan de tafel zaten! Monique (van Girlscene en nu Culy), Linda (MaisonPR) en Hella (My Greatest Party). Naast mij zat Cynthia en nog een aantal anderen!

Het eerste gerechtje viel bij mij in de smaak, heerlijke zalm!

Allemaal vrouwen! En ik kende haast niemand, eng!

En het hoofdgerecht, wat ik wat minder vond, haha!

De gezellige kaarsen op de tafel!

En het nagerecht, crème brulee, wat vond ik dat vies!

Al met al was het een hele mooie avond, maar heb helaas niet met mijn eigen toestel foto’s gemaakt van de winnaressen  omdat ik op dat moment Cynthia haar camera had omdat zij natuurlijk gewonnen had (ik had ook nooit gedacht dat ik zou winnen).

P1070242 zps0ea18979 Viva 400 gewonnen in bloggers

Toch ben ik heel erg trots op mezelf, want ik ben namelijk 11e geworden tussen de bloggers! Ik wil graag iedereen bedanken die op mij heeft gestemd, want ik vind het echt geweldig om als niet zo een grote blog toch al zoveel bereikt te hebben en wie weet wat de toekomst mij allemaal brengt!

Wat trouwens helemaal leuk was dat Cynthia en ik de dag daarna in het Parool stonden, dat wist ik helemaal niet! Ik vind het echt een hele leuke foto en ben blij wat ik allemaal bereikt heb dankzij jullie, jullie zijn echt geweldig!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Leuk verslag! En als je bedenkt dat je 11e bent geworden naast al die andere grote bloggers is dat natuurlijk een super goede prestatie! Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad, dat in ieder geval, en volgend jaar nóg meer succes! ;)

 2. Wat leuk dat je was genomineerd en daar tussen al die grote bloggers maar mooi 11e bent gewonnen. Is toch een felicitatie waard! Gefeliciteerd. Je hebt het verdiend. X

 3. Supervet dat je genomineerd bent! Heel knap hoe je dat zo bereikt hebt. En hoezo creme brulee vies haha? Is het alleen niet zo dat die lijst gewoon op alfabetische volgorde staat en de top 5 erin staat? Is wel heel toevallig dat het na de top 5 op alfabetische volgorde staat. Wel knap als je ook echt 11e bent geworden! En sowieso is het knap dat je genomineerd was!

 4. Leuk verslag en wie weet win je volgend jaar!?! Ik wil ook even zeggen dat ik het superleuk vind dat je nu twee artikelen per dag doet en geen kwaliteit verliest. Kan ik nu twee keer per dag leuke artikels lezen op je site :)

 5. In de volgende zinnen staat echt een fout waar ik misselijk van word :p

  Al met al was het een hele mooie avond, maar heb helaas niet met mijn eigen toestel foto’s gemaakt van de winnaressen omdat ik op dat moment Cynthia haar camera had omdat zei natuurlijk gewonnen had (ik had ook nooit gedacht dat ik zou winnen).

  ZEI is natuurlijk ZIJ ;)
  Dat is waarschijnlijk van het snel zijn maar ik wilde het toch even zeggen !

  Ben trouwens blij voor jou dat je zo’n fijne avond hebt gehad & nog eens proficiat met je nominatie !

 6. Aaaaahw, ik vind dit zo tof hè? Gefeliciteeeerd Aranka. Oké, misschien niet eerste, maar hey, kijk om je heen… hoeveel mensen zijn er nou genomineerd – heel weinig. Je kunt echt trots op je zijn hoor! Leuke foto’s, en die kamer ziet er echt geweldig uit. Alles ziet er eigenlijk wel heel gezellig uit.

 7. Sowieso toppie dat je was genomineerd. Hoeveel bloggers kunnen dat nou eenmaal zeggen. :D Heel erg leuk artikel, wees maar trots!

 8. Wat een lekker enthousiast verslag, haha! <3 Tof dat je was genomineerd en dat het zo goed gaat met je blog. Ik vind je ooglook trouwens héél mooi! Vaak vind ik iets wel gewoon mooi, maar hierbij had ik echt iets van: wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *