Welke soort vibrators zijn er eigenlijk allemaal?

Welke vibrator past het beste bij jou?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ben je opzoek naar een vibrator en zie je door de bomen het bos niet meer? Misschien is het dan handig om te weten wat voor soort vibrators er allemaal bestaan en waar ze voor dienen. Hier vind je een handig overzicht met verschillende seks speeltjes zodat jij de juiste voor jezelf en/of je partner kan uitzoeken.

Bron afbeelding: Shutterstock

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en iedereen vind weer iets anders lekker. De ene houdt van penetratie en de ander houdt meer van stimulatie rondom de clitoris. Dit kun je natuurlijk samen met je partner doen, maar je kunt het ook doen met behulp van een vibrator (en partner). Als je opzoek bent naar een seks speeltje is het misschien moeilijk iets te kiezen wat bij jou past. Gelukkig zijn er genoeg soorten sex toys van sextoyland om de juiste keuze te maken. Hieronder lees de meer over de soorten vibrators.

1. Klassieke Vibrators

Het klinkt niet heel spannend, maar ik denk dat iedereen de standaard vibrators wel kent. Gewoon een vibrerende staaf met verder geen poespas eraan. Vaak hebben ze wel verschillende trilstanden zodat je zelf kan bepalen wat je prettig vind.

2. Luchtdruk vibrators

Ze worden steeds populairder, de luchtdruk vibrators. Dit soort vibrator stimuleert je clitoris met lucht in plaats van trillingen. Een hele bekende is de Satisfyer luchtdruk vibrator, wellicht heb je die wel eens voorbij horen komen. Tegenwoordig volgen ook veel andere merken met luchtdruk vibrators.

3. Clitorale vibrators

Een Clitorale vibrator is een vibrator die ook de clitoris stimuleert. Vaak is het een ‘klassieke’ vibrator met daarbij nog een deel speciaal voor de clitoris. Vind je het prettig dat ook de clitoris gestimuleerd wordt dan dit deze vibrator meer geschikt voor jou dan de standaard klassieke variant.

4. Vinger vibrators

Ben je opzoek naar een kleine vibrator die om je vinger heen past? Dan is een vinger vibrator waarschijnlijk iets voor jou. Vinger vibrators zijn vaak klein en kunnen op allerlei plekjes makkelijk komen voor ultiem genot.

5. Stotende vibrators

De naam zegt het natuurlijk al, dit zijn vibrators die op-en-neergaande bewegingen maken. Het geeft natuurlijk weer een heel ander soort ervaring dan vibraties op luchtdruk. Het is maar net aan jou of je dit prettig vind of niet.

6. Remote vibrators

Ik denk dat veel er wel eens over gegrapt hebben, een op afstand bedienbare vibrator. Je kunt deze vibrator inbrengen en op afstand activeren door een afstandsbediening. Met dit soort vibrators kun je op afstand ook plezier aan elkaar beleven.

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten vibrators en seks toys, maar dit zijn de meest gebruikte soorten. Belangrijk is om iets te kopen waar jij je prettig bij voelt. Ook is het slim om niet te bezuinigen op speeltjes en te kijken wat prettig werkt. Maakt het bijvoorbeeld niet teveel lawaai, ligt het lekker in de hand, hoe lang gaan ze mee en van welk materiaal zijn de vibrators gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  OLGA
  19 maart 2021 at 06:48

  welke is jouw favo??

 • Reply
  chucky1012
  19 maart 2021 at 07:06

  Interessant….

  Een fijne dag Xoxo

 • Reply
  Darianne
  19 maart 2021 at 13:14

  dit soor click and bait’s zullen Aranka wel een leuk bedragje opleveren. Wie had dat nu niet nodig… ik bedoel natuurlijk een Wikipedia overzicht van vibrators

  • Reply
   Esmee
   31 maart 2021 at 13:23

   Mag ze ook eens makkelijk geld verdienen? Ik kan me echt niet voorstellen dat iedereen hun gehele achturige werkdag knetter productief is. Wie wil nou niet gemakkelijk geld verdienen? Alleen op deze site kun je zien waarmee Aranka geld verdiend, bij iemand op ’t kantoor is het soms maar gissen…….

 • Reply
  Mo
  19 maart 2021 at 15:53

  Hm, ik snap dat je samenwerking aangaat/advertenties plaatst en dit had best een leuk artikel kunnen worden, maar ik mis wel echt een persoonlijke noot. Nu is het een opsomming die ik op elke andere site had kunnen vinden. Zelfde geldt voor dat artikel over sleur in je relatie.

  • Reply
   Esther Botman
   19 maart 2021 at 20:14

   Precies wat ik dacht!

 • Reply
  Amira
  19 maart 2021 at 17:37

  Ik vind met vibrator doen leuk als mijn vriend met mij mee kijkt en speelt ik wil vast nog 1 bestellen die luchtdruk vibrator
  Als jullie ervaring hebben hoor het graag wel of niet aanrader

 • Reply
  Jessica
  19 maart 2021 at 21:30

  Het komt niet echt over of deze blog je veel moeite heeft gekost Aranka. Inderdaad gewoon een opsomming van….
  In eerdere artikelen heb je wel eens geschreven dat je enigszins preuts bent. Dan moet je niet zo’n blog willen schrijven. Vooral niet als je er geen persoonlijke toch aan kan geven

 • Reply
  Neo
  19 maart 2021 at 21:44

  Tja foto’s waren leuk geweest. Dit kan iedere leek op Wikipedia opzoeken. Ondanks dat je het misschien zelf niet gebruikt (???) Wel benieuwd naar wat je interesse heeft gewekt.

  Ach geld is weer binnen voor een simpel artikel!

 • Reply
  Francy
  20 maart 2021 at 18:40

  Was ook verbaasd over dit artikel. Ik dacht ook meteen, zo geen Aranka onderwerp! Maar ja, snel verdiend zo.

  • Reply
   Vera
   21 maart 2021 at 17:06

   Tja… ik dacht hetzelfde

 • Reply
  Laura
  22 maart 2021 at 12:41

  Toen ik de titel zag, dacht ik: “Dit had ik niet verwacht van Aranka, maar ik ben benieuwd wat ze ervan gemaakt heeft.” Helaas…

  Ik heb helemaal geen problemen met betaalde samenwerkingen (ik werk ook om geld te verdienen), maar wat een slappe post is dit. Het is een korte opsomming van vibrators zonder ook maar één persoonlijke noot. Dan schrijf je toch beter over iets anders waar je wèl enthousiast over bent.

  Ik ben duidelijk niet de enige die hier zo over denkt en je hebt ook nog op geen enkele reactie gereageerd. Zo komt het over alsof het je niks boeit en het je echt enkel om het geld te doen is (wat misschien niet zo is). Jammer.

 • Reply
  Amira
  25 maart 2021 at 08:58

  Mee eens ze geeft geen antwoord je hebt gelijk

 • Reply
  T
  26 maart 2021 at 04:15

  Men heeft het zelf niet geprobeerd dan dat het onpersoonlijk overkomt. Bij Bol com lees je wel reviews over mensen die er een hebben besteld en er ervaring mee hebben opgedaan en hun bevinding er bijgeschreven hebben . Verder hebben zij het artikel een aantal sterren hebben geven. Zelf heb ik er zelf niet een want zou het niet durven. Er zijn allerlei soorten maten en kleuren. Er zijn ook glow in the dark condoms lichtgevende condooms en wie weet komen er ook vibrators die oplichten in het donker. Vroeger werd het in een catalogus afgebeeld als massagestaaf en kon er batterijen in doen en er zat een knop op met een paar standen. .

 • Laat een reactie achter