Search
Close this search box.

Vers van de pers, unboxing perspakketten

Er kwamen weer genoeg leuke perspakketten binnen met prachtige producten om te testen voor de website. Dit keer weer een lekkere volle video met allemaal nieuwe producten! Wil je ergens graag een review over zien, laat het me dan zeker weten! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

14 reacties

  1. Wat een leuke spullen heb je ontvangen, daar kan je wel een tijdje mee vooruit wat betreft reviews en dergelijke! Ik vind trouwens ‘Vers van de pers’ wel een hele leuke en pakkende naam voor je videos.

  2. Je hebt echt leuk wat spulletjes binnen gekregen en ben benieuwd naar de reviews. Vooral van die eyeliners, want die zijn echt apart. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *