Verras je moeder met gratis bloemen!

Advertorial

Nog een paar dagen en het is weer zo ver, dan is het namelijk weer moederdag! De perfecte dag om je moeder in het zonnetje te zetten, of in dit geval in de bloemen te zetten. Verdiend jouw moeder een geweldige bos met prachtige bloemen stuur dan de bloemenbus naar je moeder toe! De bus rijd van 2 tot en met 7 mei door Nederland om moeders te verassen met bloemen. Aan boord zit de Bloemenman die oproepen van zoons en dochters waar maakt om een bloemetje te bezorgen. Aanvragen kunnen worden ingediend via de Facebookpagina ‘Mooi wat bloemen doen’ en de website mooiwatbloemendoen.nl. Via deze sites is de Bloemenbus ook live te volgen, met dank aan een speciale GPS-verbinding. Ook staan ze elke dag op een vaste plek in Nederland zodat je daar een bos kan ophalen! Ik zou zeggen verras je moeder met een prachtig bos met bloemen en zet haar zeker in het zonnetje op deze speciale dag!

De bloemenbus kan je ook vinden op:

2 mei – Omgeving Utrecht

3 mei – Nijmegen en omstreken

4 mei – Rond Breda

5 mei – Omgeving Delft

6 mei – Maastricht en Limburg

7 mei – Groningen

 

Ik zou zeggen ga snel naar Mooi wat bloemen doen en laat een bericht achter waarom jouw moeder een geweldige bos bloemen verdiend!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Kim
  2 mei 2011 at 11:05

  Ik vind het heel knap dat ze vrijdag op zaterdag van Limburg naar Groningen reizen. Dan moeten ze toch wel in Zwolle langskomen?

  Anders: lekkere planning mensen! :D

 • Reply
  Jenifer
  2 mei 2011 at 16:10

  Kan het zijn dat ik jou vandaag in het Kruidvat zag? :grin:

  • Reply
   Aranka
   2 mei 2011 at 19:15

   Als je mij in Zwolle centrum in een Kruidvat zag kan dat ja :)

   • Reply
    Jenifer
    2 mei 2011 at 19:34

    Ja, dat klopt (:

    • Reply
     Aranka
     2 mei 2011 at 19:36

     Oh wat leuk! Had je wat moeten zeggen, haha. :grin:

 • Reply
  bloemen bezorgen
  15 juni 2011 at 14:38

  Interessant artikel. erg leuk om andere mensen te zien schrijven over bloemen en planten. Misschien kunnen we linkpartners worden?

 • Laat een reactie achter