Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verras je moeder met gratis bloemen!

Advertorial

Nog een paar dagen en het is weer zo ver, dan is het namelijk weer moederdag! De perfecte dag om je moeder in het zonnetje te zetten, of in dit geval in de bloemen te zetten. Verdiend jouw moeder een geweldige bos met prachtige bloemen stuur dan de bloemenbus naar je moeder toe! De bus rijd van 2 tot en met 7 mei door Nederland om moeders te verassen met bloemen. Aan boord zit de Bloemenman die oproepen van zoons en dochters waar maakt om een bloemetje te bezorgen. Aanvragen kunnen worden ingediend via de Facebookpagina ‘Mooi wat bloemen doen’ en de website mooiwatbloemendoen.nl. Via deze sites is de Bloemenbus ook live te volgen, met dank aan een speciale GPS-verbinding. Ook staan ze elke dag op een vaste plek in Nederland zodat je daar een bos kan ophalen! Ik zou zeggen verras je moeder met een prachtig bos met bloemen en zet haar zeker in het zonnetje op deze speciale dag!

De bloemenbus kan je ook vinden op:

2 mei – Omgeving Utrecht

3 mei – Nijmegen en omstreken

4 mei – Rond Breda

5 mei – Omgeving Delft

6 mei – Maastricht en Limburg

7 mei – Groningen

 

Ik zou zeggen ga snel naar Mooi wat bloemen doen en laat een bericht achter waarom jouw moeder een geweldige bos bloemen verdiend!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vind het heel knap dat ze vrijdag op zaterdag van Limburg naar Groningen reizen. Dan moeten ze toch wel in Zwolle langskomen?

    Anders: lekkere planning mensen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *