Search
Close this search box.

Vernieuwde Sally Hansen Complete Manicure

 photo Hansen_zps39242a68.png

Kennen jullie de Complete Salon Manicure lakken van Sally Hansen nog waar ik een tijdje geleden ontzettend enthousiast over vertelde? Goed nieuws, want vanaf volgende week voegt Sally Hansen 9 nieuwe kleuren toe aan het assortiment. Ik testte een aantal nieuwe kleuren uit en ik ben – hoe kan het ook anders – weer heel erg blij met deze lakken!

 photo Hansen2_zpsb77db0fa.png

De nieuwe kleuren zijn wat donkerder en nude achtige van kleur speciaal voor de winter nog, maar in de lente kunnen ze ook zeker nog prima! Het zijn dus nog geen felle en neon kleurtjes voor de zomer, maar lekker draagbaar voor iedereen. Ook hebben ze allemaal weer het ontzettend fijne kwastje waar je goed en precies mee kan lakken. De structuur is top en blijft goed op zijn plek zitten en trekt niet snel in de randjes zoals dunnere lakken vaak doen. Ik ben dus weer meer dan enthousiast over deze lakken van Sally Hansen.

 photo Hansen3_zps169d49cb.png

Ik heb de kleurtjes: Red Handed, Shoot The Moon en Hidden Treasure.

 photo Hansen7_zps23955457.png

Red Handed is een prachtig knallende rode kleur die zeker gezien mag worden. De lak dekt perfect in twee laagjes en door de fijne structuur van de lak en het kwastje is deze lak heel makkelijk netjes aan te brengen.

 photo Hansen6_zps9932e9cd.png

Een wat mysterieuze lak is deze Shoot The Moon. Of hij nou goud of grijs is durf ik niet goed te zeggen maar ik ben erg heel blij mee. Ik glittert prachtig in het licht! Hier heb ik ook twee laagjes aangebracht.

 photo Hansen5_zpsa7eca008.png

Dan deze lieve nagellak Hidden Treasure nog. Een lak die niet met twee laagjes dekt, maar het is eigenlijk gewoon een hele mooie natuurlijke lak met een parelmoer glas!

 photo Hansen4_zpsf1b6f888.png

Er zijn dus in totaal negen nieuwe kleuren die je zeker in de winkel bij onder andere de ICI Paris XL moet spotten. De grote flesjes van 14,7 ml kosten € 10,99 wat ik zeker niet veel geld vind voor een kwalitatief goede nagellak.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *