Vernieuwde Nivea Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskertjes geven mij echt het gevoel van ontspanning en verzorging. Lekker kliederen en het op je gezicht smeren, ik vind het heerlijk. Gezichtsmaskers zijn er in zo veel verschillende substanties, merken en doeleinden te verkrijgen dat de keuze enorm groot is. Vandaag bespreek ik met jullie de vernieuwde maskers van Nivea.

Maskers zijn voor een lekker ontspan momentje met jezelf of met vriendinnen. Aangeraden word dat je een maskertje één keer per week gebruikt (of twee keer als je daar zin en tijd voor hebt). Maskers zorgen voor een heerlijke ontspanning, niet alleen voor jezelf maar ook zeker voor je huid. Nivea heeft voor elk huidtype een geschikt masker gemaakt met de Pure & Natural en Q10 maskers als nieuwe aanwinsten, die ik vandaag aan jullie laat zien.

Jullie zijn vast allemaal wel bekend met de Q10 en Pure & Nature lijnen van Nivea, nu zijn er dus ook gezichtsmaskers van op de markt!

Pure & Nature masker:

Dit masker bestaat uit 95 % natuurlijke ingrediënten waardoor deze heel goed voor de huid is en bijna elk huidtype deze kan verdragen. De formule bestaat uit aloë vera en arganolie. Die aloë vera zorgt voor het behoud van de natuurlijke vochtbalans en de arganolie is rijk aan lipiden, wat de huid heerlijk zacht en soepel maakt. Het masker hydrateert de huid en maakt het heerlijk zacht. Ook de geur van het masker is echt heerlijk clean.

Hierboven nog de ingrediënten van het masker.

Q10 plus anti rimpel masker:

Dit masker is er speciaal voor om de vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Het masker heeft een hele hoge Q10 inhoud, namelijk wel 50% meer dan een ander verzorgingsproduct met Q10 daarin verwerkt. Dit zorgt meteen voor een gladmakend effect van de huid en geeft je daardoor een jongere uitstraling. Q10 is een natuurlijk co-enzym in de huid en ook een antioxidant. Hoe ouder je wordt hoe minder Q10 in de huid overblijft en zo ook minder nieuwe cellen worden aangemaakt om de huid jong te houden. Daarom is het Q10 gehalte van dit masker zo hoog en verminderd het meteen rimpels.

Ingrediënten van het masker.

Even snel nog iets over het vernieuwde assortiment van de Nivea gezichtsmaskers. De bovenstaande maskers zijn eraan toegevoegd en de Aqua Effect en Pure Effect hebben een hele nieuwe formule gekregen. Het assortiment heeft gezichtsmaskers voor de normale, droge, gemengde, oudere en onzuivere huid.

Relax in 15 minuten met 5 stappen en een Nivea masker:

 1. Zoek een moment in de week op waar je echt 15 minuten heerlijk kan relaxen.
 2. Reinig de huid goed en breng het masker aan. Je kan vooraf ook je huid stomen of scrubben voor een beter effect.
 3. Zoek een heerlijk plekje op en ontspan met het masker op.
 4. Verwijder het masker met lauwwarm water.
 5. Na het verwijderen van het maskertje breng je een heerlijke dagcrème aan.
Na deze stappen voel je je zeker een stuk beter en minder gestrest!

Oké en dan nu mijn oordeel wat vind ik van deze maskertjes? Het eerste wat ik erg leuk vind dat het 2 maskertjes zijn, je kan ze namelijk van elkaar af scheuren. Ik maak een knipje in de ene helft en verdeel het masker op mijn gezicht. Het is een hele romige witte substantie dat echt heerlijk fris ruikt. Eenmaal op mijn gezicht voelt het masker heerlijk aan het tintelt het een beetje, maar zeker niet vervelend, juist lekker!

Het masker is na 15 minuten zeg maar voor de helft ingetrokken, eigenlijk wou ik er een foto van maken maar ineens kreeg ik een bloedneus… Een half bebloed gezicht leek me niet echt een goed idee. Wel toepasselijk omdat het gisteren Halloween was maar toch doe ik het maar niet. Na het verwijderen van het masker met een washandje en lauwwarm water hield ik een heerlijk zacht gezicht over dat niet trekkerig of vervelend aanvoelde maar juist heel erg prettig. Ja, dit is zeker een geslaagd maskertje.

Alle maskertjes van Nivea in duo verpakking zijn te koop bij de drogisterijen voor € 2,13 per setje.

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Charile
  1 november 2012 at 07:17

  Lijken me fijn!

 • Reply
  Lifesplash
  1 november 2012 at 07:20

  Oh, klinkt lekker! Ik heb gisteravond toevallig ook nog een lekker masker gehad – heerlijk om dat eens per week te doen! Deze Nivea maskers lijken me ook lekker. Die Pure & Natural spreekt me wel aan. Wel rot dat je een bloedneus kreeg zeg, bah. Ieeeeks, blij dat je daar geen foto van hebt (y).

 • Reply
  MySuperSweetLife
  1 november 2012 at 07:38

  Ik ben gek op gezichtsmaskers! Ze klinken goed en met Nivea heb ik goede ervaring. Deze ga ik zeker eens halen
  Liefs

 • Reply
  Yara
  1 november 2012 at 07:45

  Die maskers van nivea vind ik altijd lekkerder dan anderen!

 • Reply
  Paola
  1 november 2012 at 07:53

  Lijken me erg fijn en ik denk dat mijn huid deze ook wel kan hebben! Ga ze denk ik maar eens halen!

 • Reply
  milou |Shimmer-Pie
  1 november 2012 at 08:06

  Oh die pure en natural lijkt me wel lekker. Ik hou namelijk wel van masker die (grotendeels) natuurlijk zijn!!

 • Reply
  Beauty Treasures
  1 november 2012 at 09:53

  Ah deze varianten verkopzen ze bij ons nog niet. Misschien nog upcoming in België :D

 • Reply
  martina
  1 november 2012 at 10:45

  fijn prijsje, leuk om eens te proberen!

 • Reply
  Moniek
  1 november 2012 at 10:51

  Klinkt fijn!

 • Reply
  Naomi
  1 november 2012 at 12:41

  Klinkt fijn! Alleen kan mijn huid nooit zo goed tegen Nivea. Volgens mij omdat er parfum in zit… :(

 • Reply
  Lin
  1 november 2012 at 14:07

  Dat klinkt als een heerlijk maskertje. Voor die twee euro ga ik hem denk ik wel eens proberen. Als ik er natuurlijk aan denk als ik bij de drogist ben… ;)

 • Reply
  Fashionique
  1 november 2012 at 16:20

  Heerlijk weer een keer een maskertje!

 • Reply
  Kimberly
  1 november 2012 at 16:21

  Ze klinken erg fijn! Vooral leuk om te doen op een avondje dat je jezelf eens even lekker in de watten wilt leggen :)

 • Reply
  Anne Solveig
  1 november 2012 at 16:26

  Hmm, lekker! Maskertje!

 • Reply
  Safannah
  1 november 2012 at 18:39

  Lijken me erg fijn!

 • Reply
  Nannick
  1 november 2012 at 19:09

  Ze klinken echt fijn, maar dat vind ik over het algemeen altijd bij Nivea :D

 • Reply
  Jana
  1 november 2012 at 20:48

  Klinkt goed :D x

 • Reply
  Dita
  2 november 2012 at 11:49

  klinkt lekker!

 • Laat een reactie achter