Vernieuwde Labello Classics en Care & Colour

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour1_zpsuykn2ioq.png

Labello, in de volksmond een ander woord voor lippenbalsem. Tenminste, bij ons is dat wel zo. Labello is hét merk als het gaat om lippenbalsem en lippenverzorging. Vooral de klassieke variant is ongekend populair. Labello heeft goed nieuws, want de klassieke lippenbalsem is namelijk vernieuwd! En wat er dan anders aan is lees je verder in het bericht!

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour_zpswzs8prmp.png

Ik kan echt niet zonder mijn lippenbalsem er moet er echt altijd eentje in mijn tas, jas of broekzak zitten. Op het werk hebben we de airco altijd hard aanstaan en daar krijg je hele droge lippen van, smeren is dus zeker een must. Maar dan vind ik het wel fijn als dit zo subtiel mogelijk kan. Ook met het kouder wordende weer is het heerlijk een lekkere laag lippenbalsem te smeren.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour3_zpsbqxieumt.png

De klassieke Labello, we kennen hem allemaal en volgens mij hebben we hem allemaal wel eens op onze lippen gesmeerd. Een basic lippenbalsem die goed je lippen verzorgd. Wist je trouwens dat de huid van je lippen geen talgkliertjes bevatten? Daardoor missen je lippen het natuurlijke en beschermende vetlaagje, waardoor je lippen niet droog gaan aanvoelen. Met andere woorden, we moeten ze dus goed verzorgen!

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour7_zpsnmitvbss.png

De nieuwe formule van deze klassieker heeft meer panthenol waardoor het nog een betere bescherming geeft tegen uitdroging, velletjes en kloofjes. Labello belooft je lippen tot wel 12 uur lang te hydrateren, maar stiekem smeer ik het gewoon lekker de hele dag door zodat mijn lippen lekker vettig aan blijven voelen.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour8_zpsjauanzze.png

We kennen de klassieke Labello allemaal wel in de stick vorm, maar wist je trouwens dat ze ook in blikjes verkrijgbaar zijn? Misschien wel niet zo hygiënisch, maar wel makkelijk! Voor mannen is dit vaak ook aantrekkelijker. Die vinden zo een stick toch al gauw op een lipstick letten en dat kan natuurlijk niet hè ;).

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour10_zpstu9zvo2f.png

De klassieke Labello gaat een subtiel glanzend laagje achter zonder enige kleur. Ik vind Labello altijd zo typisch ruiken, maar wel lekker! Volgens mij blijft dit toch echt het nummer 1 product!

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour4_zpsbnfv8gvv.png

Maar hou je toch van wat kleur? Dan heeft Labello ook iets ‘nieuws’, Care & Colour. Het concept kennen jullie al, maar de producten zijn een beetje met elkaar gemixt en hebben een nieuwe naam en verpakking gekregen en daar is dus nu, Care & Colour.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour5_zpszgspaxwa.png

Care & Colour is er in drie verschillende kleuren: Nude, Rosé en Red. Zo op het eerste gezicht lijken het hele heftige kleuren, maar je zult zometeen zien dat ze heel erg subtiel zijn. Ik vind de verpakkingen trouwens wel een beetje saai en niet vrouwelijk, dat had van mij wel gemogen. Ik neem aan dat mannen deze producten niet gaan gebruiken, dus ze hadden wel wat vrouwelijker gemogen.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour6_zpsafs3eat7.png

De nieuwe Care & Colour heeft een kern die intensieve hydratatie biedt en combineert deze met verzorgende eigenschappen en een subtiele tint voor je lippen. De lippenbalsem is trouwens verrijkt met de verbeterde formule van de klassieke Labello versie. Deze heeft dus ook meer panthenol.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour9_zpszrwodmzy.png

Van links naar rechts zie je hier: rosé, red en nude. Zoals je kan zien zijn het echt subtiele kleuren, je ziet ze haast niet!

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour11_zps14co2sak.png

Nude

Deze kleur geeft echte en wat meer nude uitstraling aan je lippen en maakt ze heerlijk zacht. Wel jammer dat het de velletjes accentueert.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour12_zpsjz9fdum3.png

Rosé

Dit is echt een heel licht roze kleur die ik zelf niet zo heel erg mooi vind. Ook deze accentueert heel erg je velletjes.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour13_zpsvlbppuzg.png

Red

Echt rood is deze kleur niet, maar ik vind hem wel het mooiste van alle drie. Hij geeft net wat meer kleur aan je lippen en laat de velletjes niet opvallen.

 photo Vernieuwde Labello Classics en Care amp Colour2_zpsxygq6f01.png

De vernieuwde formule van de Labello producten zijn al een aantal weken te koop bij drogisterijen en supermarkten. De Labello Original kost € 2,29 en de Labello Care & Colour € 3,19. Mijn persoonlijke favoriet is toch stiekem wel de klassieke versie en deze gaat weer mee in mijn broekzak!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Femke
  29 oktober 2015 at 06:15

  Red vind ik ook de mooiste van de drie. Een lippenbalsem hoeft van mij geen kleur te hebben, maar Red vind ik toch wel erg mooi

 • Reply
  Manon
  29 oktober 2015 at 06:27

  Die met de kleur erin vind ik toch wel tegenvallen! Dan is Red nog wel oke.

 • Reply
  chucky1012
  29 oktober 2015 at 06:29

  Ik vindt red een mooie kleur!
  Zonder lippen balsem kan ik al jaren lang niet meer.
  Zeker niet van dit merk.
  Heb namelijk sinds ik de fruity shine gebruik nooit meer last van droge lippen want het werkt hydraterend en loshangende velletjes zijn ook ineens verdwenen.
  Ik zal zeker iets gaan kopen van die hier laat zien.

  Xoxo

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  29 oktober 2015 at 07:00

  Leuk! Ik kreeg een tijd terug ook deze labello’s opgestuurd! Ik gebruik de klassieke stick en red nu, fijne producten!!

 • Reply
  Dionne
  29 oktober 2015 at 08:49

  Die laatste vind ik echt heel mooi!

 • Reply
  jeapiebel
  29 oktober 2015 at 09:04

  Ik ben het er mee eens dat dit toch echt nummer 1 product is Nivea labello en ik gebruik ze al lang en nog steeds. Okee ik geef toe dat ik af en toe wel eens andere merk probeer, maar meer omdat ik word aangetrokken door een mooie verpakking. De nieuwe Care & Colour dat ik vandaag hier zie, al ben je er tevreden over, vind ik toch dat je lippen er niet mooier van uitzien met sommige foto’s zie je velletjes op je lippen . Of zie ik het verkeerd? En begrijp me goed, ik ben fan van en zal het altijd blijven gebruiken.

 • Reply
  Mariëlle
  29 oktober 2015 at 09:16

  Ik heb jarenlang dit gebruikt, maar ik gebruik nu liever een natuurlijk product. Wel weet ik dat heeeel veel mensen er blij van worden! :)

 • Reply
  Lesley
  29 oktober 2015 at 09:32

  Wat een heerlijk product! Ik heb deze ook alle drie en vind inderdaad ook de red het mooist. Toch ligt het misschien ook een beetje aan je kleur van je eigen lippen ofzo? Bij mij is die red wat donkerder en die roze ook. Naja idd een geweldig product!

  • Reply
   Aranka
   29 oktober 2015 at 09:39

   Dat kan wel! Ik heb van mezelf vrij lichte lippen.

 • Reply
  Willemse
  29 oktober 2015 at 10:00

  Heb ze ook en vind het een fijne basic balsem, bij mij staat nude wel oke omdat de kleur eigenlijk wegvalt en alleen een glansje achter laat.
  Zelf gebruik ik liever een gekleurde lipbalsem waar ook echt wat (rood of paarse) kleur af komt.
  Hou nml van naturel en dan geeft zoiets net wat meer een gezonde gloed.

 • Reply
  Suzanne
  29 oktober 2015 at 10:25

  Leuke review. Ik ben jaren verslaafd geweest aan Labello. Ik MOEST het altijd smeren en bij me hebben. Gelukkig ben ik er nu vanaf. Eigenlijk is het maar troep.

 • Reply
  femketje
  29 oktober 2015 at 11:58

  looove die in blikjes :D super fijn!

 • Reply
  Nicole
  29 oktober 2015 at 12:06

  Ik vind ze er echt goed uitzien! Ik heb toevallig gister de red versie gekocht. Ik ben heel erg benieuwd.

 • Reply
  Suzanne
  29 oktober 2015 at 14:25

  Wat een leuke vernieuwde producten! Ik vind red het mooist maar ook de ‘gewone’ versie is heel fijn.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 oktober 2015 at 15:15

  Vind Labello toch altijd nog het fijnst. Al heb ze het liefst zonder kleurtje. Ik gebruik graag de Matte for Men!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  29 oktober 2015 at 18:24

  Ik hou ook wel het meest van de klassieke, die doet altijd wat hij moet doen zonder meer!

 • Reply
  Annette
  29 oktober 2015 at 18:55

  Heerlijk ik ben dol op Labello. Met name toch de Classic.

 • Reply
  manon
  29 oktober 2015 at 18:57

  Leuk ik ben gek op labello

 • Reply
  Priscilla
  29 oktober 2015 at 21:40

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Labello blijft altijd favoriet.

 • Reply
  Aarti
  29 oktober 2015 at 22:03

  Labello blijft altijd een fijne merk. Bedankt voor de review.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 oktober 2015 at 23:52

  Die gekleurde labello’s ga ik laten liggen denk ik. Ben niet overtuigd

 • Reply
  Andréa
  31 oktober 2015 at 00:58

  Zo grappig, ik spaarde vroeger Labello en het ‘nieuwe’ logo van labello is precies hetzelfde als het logo uit 1999. Hoezo 90’s revival? ;)
  x

 • Reply
  Kelly
  31 oktober 2015 at 10:18

  Red is inderdaad het mooist ! Labello is altijd fijn :)

 • Reply
  Caitlyn
  1 november 2015 at 19:27

  Echt geen idee waarom Labello zo’n cultproduct is. De meeste vind ik wel leuk (deze Red is trouwens echt leuk), maar de klassieke blauwe vind ik echt een vervelende textuur hebben dus die gebruik ik gewoon nooit.
  xxx

 • Reply
  Lia
  3 januari 2019 at 21:09

  Ik gebruik altijd de classic, maar de jieuwe vind ik niks.
  Heel erg jammer! Wil de oude weer terug graag!

 • Laat een reactie achter