Vernieuwde Dove Douchecrèmes

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes_zpsnmug3yet.png

Ik durf er bijna om te wedden, volgens mij heeft iedereen wel eens een Dove douchecrème voor onder de douche gebruikt, het kan bijna niet anders. Al jaren ben ik fan van de Dove producten voor onder de douche, ze zijn goed betaalbaar, ruiken lekker en laten je echt genieten onder de douche. Maar nu wil Dove dat nóg meer, want ze hebben hun formule verbeterd en daar ga ik jullie meer over vertellen.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes2_zpsodvjl4fg.png

Dan is natuurlijk meteen de grote hamvraag, wat is er anders aan deze douchecrèmes dan voorheen? Reguliere doucheproducten geven vaak veel schuim, want daar zijn wij stiekem gek op. Maar dit schuim beschadigd ook de beschermingslaag van de huid. De R&D-experts van Dove zijn erin geslaagd om de mildheid van Dove te behouden en toch een rijkelijk schuim te beloven. Natuurlijk bevatten de producten nog het NutriumMoisture, wat een mix is van glycerine, strearinezuur en zonnebloemolie die ervoor zorgt dat de lipidebeschadiging voorkomen wordt en de huid te herstellen.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes1_zpsrkzlnwlh.png

De verandering in een notendop is dus heel simpel, schuim. Maar dan wel op de milde wijze die we van Dove gewend zijn. Het is dus niet de bedoeling dat het schuim je huid gaat uitdrogen maar het juist gaat verzorgen en voeden.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes7_zpsgrn3q6mh.png

Dove Gentle Exfoliating

Nieuw van Dove is deze scrub om het maar even simpel te zeggen. Deze scrub vind je in de Extra Verzorgend serie van Dove. Het is een verzachtende douchecrème met milde scrubdeeltjes om je huid lichtjes te scrubben en te laten stralen. Deze scrub bevat natuurlijk geen kleine plastic deeltjes maar zandkorreltjes die wel natuurlijk afbreekbaar zijn.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes8_zpsa7hgohqc.png

De scrub heeft inderdaad een rijke en volle substantie die heerlijk aanvoelt. De geur is een typische Dove geur en doet me aan het originele product denken. De scrub heeft inderdaad hele kleine deeltjes en voelt bijna niet aan als een scrub, hij is echt ontzettend mild. Maar toch heb ik het idee na gebruik dat mijn huid echt een stuk zachter is. Ja, ik vind het een fijn product voor een paar keer in de week.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes5_zpsaliwldhs.png

Dove Deeple Nourishing

Dit product kennen we natuurlijk allemaal wel, de échte voedende crème van Dove met de originele geur. De structuur van deze crème is heerlijk rijk en verdeelt zich makkelijk over het lichaam heen. Maar schuimt het nou echt veel beter? Bij de eerste drie keer strijken over mijn armen dacht ik, dit werkt niet echt, het is meer een rijke crème zonder schuim. Maar toen er wat meer water bij kwam en nog een keer over mijn armen heen streek kwam er een rijkelijk schuim, heerlijk!

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes6_zpsusl53rby.png

Het schuim kan je natuurlijk niet vergelijken met een douche foam, maar het is wel heel erg duidelijk aanwezig en voelt echt heerlijk aan. Stiekem vind ik het echt heerlijk mezelf met een dikke laag schuim te wassen. Wat dat betreft speelt Dove weer goed op de wensen van de consument in.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes3_zpsou7im0eh.png

Dove Go Fresh Mandarijn en Tiarebloem

Go Fresh is niet nieuw, maar deze geur wel! Ik ben echt gek op de geur van mandarijn en deze combinatie met tiarebloem is echt heerlijk. Ik denk dat dit wel eens één van mijn favoriete geuren voor de lente en zomer kan gaan worden, zo lekker is ‘ie. Ook deze heeft natuurlijk de vernieuwde formule zodat hij ook nog eens lekker gaat schuimen.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes4_zpsuyfodkyk.png

De structuur van de Go Fresh is een stuk lichter dan de andere twee, maar dat past ook veel beter bij de Go Fresh serie. Hij ruikt vrij heftig en ik vind het heerlijk, maar als je naar de ingrediënten kijkt is dat ook niet gek want parfum staat bijna bovenaan. Dit is stiekem toch wel mijn favoriet.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes9_zpsshlihupn.png

Hier de douchecrèms op een rijtje, eerst de standaard Dove douchecrème die er erg rijk uitziet. In het midden de wat vloeibare variant van Go Fresh en rechts de volle scrub met hele kleine deeltjes.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes10_zpsogl9gb13.png

Het is de bedoeling dat vanaf nu alle producten vervangen worden door de producten met vernieuwde formule met meer schuim! Prijzen van de 250 ml varianten liggen tussen de € 3,59 tot € 3,79 en de prijzen van de 500 ml zijn € 5,99. Dove is gewoon bij de supermarkt en drogisterij te koop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 maart 2015 at 09:59

  Ben zo benieuwd naar deze nieuwe producten.
  Ik hou van zeer goed schuimende bad- en doucheproducten.

 • Reply
  Manon
  11 maart 2015 at 10:02

  Dove vind ik sowieso heel erg fijn!

 • Reply
  Danielle
  11 maart 2015 at 10:06

  Die eerste klinkt wel fijn! Vind het vachtje op je foto’s altijd zo leuk!

 • Reply
  Beautyjuf
  11 maart 2015 at 10:12

  Meer schuim en toch zacht voor de huid? Hmm, ik ben erg benieuwd! De geuren lijken me in ieder geval heerlijk!

 • Reply
  brightmorningdew
  11 maart 2015 at 10:14

  Oh ik ben erg benieuwd naar de exfoliator! Lijkt mij voor de zomer erg fijn!

 • Reply
  Mirjam
  11 maart 2015 at 10:23

  Oh mandarijn lijkt me een heerlijk frisse geur! Ben benieuwd.

 • Reply
  Melissa
  11 maart 2015 at 10:27

  Srubdeeltjes in een showergel: I like! Lekker makkelijk! Die wil ik heel graag eens proberen.

 • Reply
  Denise
  11 maart 2015 at 10:30

  Wat een heerlijke nieuwe frisse geuren. Leuk!

 • Reply
  Margot
  11 maart 2015 at 10:41

  De producten van Dove bliven fijn.

 • Reply
  Kirsten
  11 maart 2015 at 11:05

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe formule met meer schuim. Vooral de GoFresh klinkt echt heel lekker. Aan de substantie te zien lijkt hij me erg fijn voor de zomer inderdaad!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  11 maart 2015 at 11:18

  Oooh wat een heerlijke doucheproducten. Deze met de scrub wil ik wel eens gaan uitproberen

 • Reply
  sacha
  11 maart 2015 at 11:26

  Oeh mandarijn!! deze ga ik zeer zeker aanschaffen !! :)

 • Reply
  Evelien
  11 maart 2015 at 12:06

  Die scrub lijkt me fijn, vooral omdat er zandkorreltjes in zitten ipv microbeads :) En wat fijn, die nieuwe schuimformule. Ga ze snel eens zelf proberen!

 • Reply
  Elise
  11 maart 2015 at 12:54

  Ik moet bekennen dat ik niet zo’n fan van Dove was. Ik heb ze inderdaad wel eens gehad maar meer omdat mijn zus er irritatie van kreeg. Het klinkt allemaal veel belovend, ik ga ze zeker weer eens proberen.

 • Reply
  Kelly
  11 maart 2015 at 13:13

  Ben er erg benieuwd naar!

 • Reply
  Bianca
  11 maart 2015 at 13:29

  Zelf vind ik de versie met mandarijn erg lekker x

 • Reply
  LL
  11 maart 2015 at 14:25

  Volgens mij ben ik één van de enige die vrijwel nog nooit dove onder de douche heeft gebruikt. Op een één of andere manier trekt dove mij niet zo met name door de grote flessen met grote openingen. Wel ben ik hier erg benieuwd naar, de mandarijn variant lijkt me heerlijk en ook de scrub lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Laura
  11 maart 2015 at 15:01

  Vooral de scrub-showergel lijkt me enorm fijn!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  11 maart 2015 at 15:56

  Dove ruikt altijd zo lekker en na het douchen is mijn huid helemaal niet droog of trekkerig! Ik zou de Dove met scrub erin graag gebruiken.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Eline
  11 maart 2015 at 17:25

  Dit lijken me echt super fijne producten! Die wil ik zeker een keer uitproberen, vooral de scrub en go fresh!

 • Reply
  Anita
  11 maart 2015 at 17:43

  Klinken heel fijn! Dove is het enigste merk wat echt mijn huid goed voed.

 • Reply
  Roxanne
  11 maart 2015 at 22:18

  Dove is altijd goed! Ik ben benieuwd naar de nieuwe formule en ook naar de scrub

 • Reply
  Jennifer
  12 maart 2015 at 00:07

  Dove is the best! Gebruik ik als enige onder de douche, naast lush.

 • Laat een reactie achter