Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vernieuwde Dove Douchecrèmes

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes_zpsnmug3yet.png

Ik durf er bijna om te wedden, volgens mij heeft iedereen wel eens een Dove douchecrème voor onder de douche gebruikt, het kan bijna niet anders. Al jaren ben ik fan van de Dove producten voor onder de douche, ze zijn goed betaalbaar, ruiken lekker en laten je echt genieten onder de douche. Maar nu wil Dove dat nóg meer, want ze hebben hun formule verbeterd en daar ga ik jullie meer over vertellen.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes2_zpsodvjl4fg.png

Dan is natuurlijk meteen de grote hamvraag, wat is er anders aan deze douchecrèmes dan voorheen? Reguliere doucheproducten geven vaak veel schuim, want daar zijn wij stiekem gek op. Maar dit schuim beschadigd ook de beschermingslaag van de huid. De R&D-experts van Dove zijn erin geslaagd om de mildheid van Dove te behouden en toch een rijkelijk schuim te beloven. Natuurlijk bevatten de producten nog het NutriumMoisture, wat een mix is van glycerine, strearinezuur en zonnebloemolie die ervoor zorgt dat de lipidebeschadiging voorkomen wordt en de huid te herstellen.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes1_zpsrkzlnwlh.png

De verandering in een notendop is dus heel simpel, schuim. Maar dan wel op de milde wijze die we van Dove gewend zijn. Het is dus niet de bedoeling dat het schuim je huid gaat uitdrogen maar het juist gaat verzorgen en voeden.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes7_zpsgrn3q6mh.png

Dove Gentle Exfoliating

Nieuw van Dove is deze scrub om het maar even simpel te zeggen. Deze scrub vind je in de Extra Verzorgend serie van Dove. Het is een verzachtende douchecrème met milde scrubdeeltjes om je huid lichtjes te scrubben en te laten stralen. Deze scrub bevat natuurlijk geen kleine plastic deeltjes maar zandkorreltjes die wel natuurlijk afbreekbaar zijn.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes8_zpsa7hgohqc.png

De scrub heeft inderdaad een rijke en volle substantie die heerlijk aanvoelt. De geur is een typische Dove geur en doet me aan het originele product denken. De scrub heeft inderdaad hele kleine deeltjes en voelt bijna niet aan als een scrub, hij is echt ontzettend mild. Maar toch heb ik het idee na gebruik dat mijn huid echt een stuk zachter is. Ja, ik vind het een fijn product voor een paar keer in de week.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes5_zpsaliwldhs.png

Dove Deeple Nourishing

Dit product kennen we natuurlijk allemaal wel, de échte voedende crème van Dove met de originele geur. De structuur van deze crème is heerlijk rijk en verdeelt zich makkelijk over het lichaam heen. Maar schuimt het nou echt veel beter? Bij de eerste drie keer strijken over mijn armen dacht ik, dit werkt niet echt, het is meer een rijke crème zonder schuim. Maar toen er wat meer water bij kwam en nog een keer over mijn armen heen streek kwam er een rijkelijk schuim, heerlijk!

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes6_zpsusl53rby.png

Het schuim kan je natuurlijk niet vergelijken met een douche foam, maar het is wel heel erg duidelijk aanwezig en voelt echt heerlijk aan. Stiekem vind ik het echt heerlijk mezelf met een dikke laag schuim te wassen. Wat dat betreft speelt Dove weer goed op de wensen van de consument in.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes3_zpsou7im0eh.png

Dove Go Fresh Mandarijn en Tiarebloem

Go Fresh is niet nieuw, maar deze geur wel! Ik ben echt gek op de geur van mandarijn en deze combinatie met tiarebloem is echt heerlijk. Ik denk dat dit wel eens één van mijn favoriete geuren voor de lente en zomer kan gaan worden, zo lekker is ‘ie. Ook deze heeft natuurlijk de vernieuwde formule zodat hij ook nog eens lekker gaat schuimen.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes4_zpsuyfodkyk.png

De structuur van de Go Fresh is een stuk lichter dan de andere twee, maar dat past ook veel beter bij de Go Fresh serie. Hij ruikt vrij heftig en ik vind het heerlijk, maar als je naar de ingrediënten kijkt is dat ook niet gek want parfum staat bijna bovenaan. Dit is stiekem toch wel mijn favoriet.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes9_zpsshlihupn.png

Hier de douchecrèms op een rijtje, eerst de standaard Dove douchecrème die er erg rijk uitziet. In het midden de wat vloeibare variant van Go Fresh en rechts de volle scrub met hele kleine deeltjes.

 photo Vernieuwde Dove Douchecregravemes10_zpsogl9gb13.png

Het is de bedoeling dat vanaf nu alle producten vervangen worden door de producten met vernieuwde formule met meer schuim! Prijzen van de 250 ml varianten liggen tussen de € 3,59 tot € 3,79 en de prijzen van de 500 ml zijn € 5,99. Dove is gewoon bij de supermarkt en drogisterij te koop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe formule met meer schuim. Vooral de GoFresh klinkt echt heel lekker. Aan de substantie te zien lijkt hij me erg fijn voor de zomer inderdaad!

  2. Die scrub lijkt me fijn, vooral omdat er zandkorreltjes in zitten ipv microbeads :) En wat fijn, die nieuwe schuimformule. Ga ze snel eens zelf proberen!

  3. Ik moet bekennen dat ik niet zo’n fan van Dove was. Ik heb ze inderdaad wel eens gehad maar meer omdat mijn zus er irritatie van kreeg. Het klinkt allemaal veel belovend, ik ga ze zeker weer eens proberen.

  4. Volgens mij ben ik één van de enige die vrijwel nog nooit dove onder de douche heeft gebruikt. Op een één of andere manier trekt dove mij niet zo met name door de grote flessen met grote openingen. Wel ben ik hier erg benieuwd naar, de mandarijn variant lijkt me heerlijk en ook de scrub lijkt me erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *