Vernieuwde About page

About – Aranka

Als eerst zal ik iets over mijzelf vertellen. Ik ben Aranka, 18 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Zwolle en heb het hier erg naar mijn zin. Ik ga elke dag naar school en volg op dit moment de HAVO en zit in het laatste jaar. Na de HAVO ga ik Commerciële Economie studeren aan het Windesheim, waar ik ontzettend veel zin in heb! Een website hebben is voor mij altijd al iets geweest wat bij mij hoort. Sinds een tijdje heb ik een enorme liefde ontwikkeld voor beauty en alles wat daarbij hoort. Ik vind het daarom ook erg leuk om hier over te schrijven en mijn ondervindingen met iedereen te delen. In het dagelijks leven ga ik dus naar school, werk bij de Albert Heijn als cassière en spreek graag met vriendinnen af. Ook vind ik het erg leuk om foto’s te maken, alleen ik doe er de afgelopen buiten mijn site niet veel meer mee. Misschien is het je opgevallen aan de spelfouten,  maar ik heb last van behoorlijke dyslexie. Ik probeer er zoveel mogelijk aan te doen maar het is niet makkelijk voor mij om alles perfect te typen ;).

About – ByAranka.nl

Waarom ben ik begonnen met ByAranka.nl, simpel ik hou van website’s en mijn liefde voor beauty is zo gegroeid dat ik het niet kon weerstaan deze website niet te beginnen. Mijn domein naam is makkelijk uit te leggen, gewoon by Aranka, alles is door mij gemaakt vandaar de naam. ByAranka is op dit moment een erg groeiende site. Elke week heb ik weer veel nieuwe bezoekers en die blijven vaak hangen. Op dit moment zit ik op 350 unieke bezoekers per dag en 700 pageviews. Maar dit groeit echt heel snel en daar ben ik erg dankbaar voor. Verder staat hier elke dag een nieuw artikel online en soms zelfs 2. Ik houd ByAranka echt met alle passie bij, ik verkies en vaak zelfs boven school omdat ik het zó leuk vind. Ik hoop dat deze site uitgroeit tot iets heel moois, wat het voor mij nu ook al is maar het kan altijd beter! :D Mocht je nog vragen hebben die kan je altijd stellen bij het contact formulier.

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Carolien
  19 maart 2011 at 14:50

  Echt een hele mooie foto! (Ok sorry voor de oppervlakkigheid)

 • Reply
  Silva
  20 maart 2011 at 09:53

  Leuke about page! Lekker uitgebreid, en die foto is mooi!

 • Laat een reactie achter