Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Iets waar ik heel erg trots op ben is onze woonkamer, dat had ik niet verwacht. We hadden in ons vorige huis echt een balzaal van een woonkamer en gingen er best wat vierkante meters op achteruit. De vraag was dus of alles wel mooi tot zijn recht zou komen en of de kleuren en ideeën die we hadden met de muren en vloer goed zouden passen. De woonkamer is nu zo goed als af en ik laat hem je vol trots zien!

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Als je de woonkamer binnen komt lopen loop je meteen tegen deze lamp (Gamma) aan met een leuk tafeltje (Gusta) met wat snuisterijen, zoals een cactus en twee waxinelichthoudertjes. Ik ben nog opzoek naar iets anders leuks voor bij de cactus.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Het dressoir, waar we een deel van ons servies in bewaren, staat prominent in de woonkamer en staat gevuld met een paar leuke dingen. Links vind je twee plantjes in stoere betonnen potten (Tuinland), die in de hele woonkamer terug komen. Er staat een leuke houten schaal (Action) voor de troepjes en ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Zwolle poster (Emi.frl) in een handige strakke zwarte lijst (IKEA). Rechts zie je nog een mooie glazen pot (Leonardo) staan met daarin mijn favoriete koekjes en een prachtige kaars (Alusi) met twee lonten en natuurlijk de Rituals geurstokjes.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Verder hebben we in de hoek onze boeken- en spelletjes kast staan, maar die plankjes moeten nog goed worden ingedeeld, daar heb ik nog geen leuke of nette indeling voor gevonden. Alle meubels komen trouwens bij de Budget Home Store weg en wij hebben de serie Castle. Ook zie je hier weer de betonnen pot met grote Yucca, de lange betonnen pot met vetplantjes op de kast en een mandje met Mila haar speelgoed. Verder hebben we vrijwel alle verlichting in de woonkamer van het Philips Hue systeem. We zijn nogal gadget freaks en vinden het heel tof om alles van kleur te kunnen veranderen met onze telefoon. Hier op de kast staat de Philips Hue Iris. Ook hebben we nog prachtige openslaande deuren in de woonkamer en de kozijnen zijn verlicht met ledstrips, ook van de Philips Hue serie.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

De eettafel staat in het midden van onze kamer tegen de muur aan met een hangende lamp (Karwei) boven de tafel. De stoelen zijn ook van Budget Home Store, maar zijn helaas redelijk verpest door Mila. De klok is trouwens van Karlsson.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

En dan hebben we nog de zithoek, waar een groot TV meubel staat met daarop onze tv, geluidsinstallatie en lampjes. In de kast zitten vooral kabels, troep en spelcomputers, kan natuurlijk niet anders als je met een man in huis woont. Voor de ramen hangen plissé gordijnen van GAMMA en de lichtballetjes van de Action.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer
En dan de rest van onze zithoek. De bank komt ook bij Budget Home Store weg, de kussens zijn onder andere van de HEMA, Dille & Kamille en Boer te Staphorst. De lamp is van Jan des Bouvrie van de Gamma, kleedje van de IKEA en de kaarsenhouders zijn van Leonardo.

We hebben een vrij rustige woonkamer zonder al te veel poespas en dat wil ik graag zo houden. De muren zijn nog een beetje kaal maar daar komt nog wel iets voor als we het juiste hebben gevonden. De kleuren op de muren zijn trouwens Early Dew en Urban Taupe. De vloer is van de Gamma en heet Elan 4V kalkgrijs. Hierboven kun je ook nog de video zien voor een kleine sfeerimpressie op live beeld! Wij zijn in ieder geval heel erg blij met ons plekje.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Ik vind de kleur van jullie muren echt zo mooi.
    Dat is altijd moeilijk inschatten in de winkel hoe zoiets precies uitvalt.
    Echt prachtig gestyld jullie huisje.

  2. Heel mooi dat strakke! Je blauwe accentjes hebben sowieso één van mijn favoriete kleuren, en wat super gaaf op de muur ook! Heel leuk dat je zoveel plantjes/groen hebt. Dat steekt ook wel heel mooi af tegen het wit.

  3. Ik vind de plankjes boven je dressoir zo met dat witte stuk erachter heel tof op jullie kleur muur uitkomen. Zorgt voor een origineel effect ipv losse plankjes. Ook de grote lamp en je plantenpotten zijn helemaal mijn smaak!

  4. Ik vind jullie woonkamer al best pinterest-waardig hoor! Heel mooi. Ben vooral dol op de zachte kleuren. Vind ook de poster van Zwolle heel leuk. Zie dat soort posters steeds vaker voorbij komen en vind het erg tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *