Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuisupdate #1: Home Inspiration

Verhuisupdate #1: Home Inspiration

Een nieuw huis, nieuwe kansen! Dit huis hadden we vrij wit en clean gehouden iets wat we vooraf heel erg mooi vonden. Alleen al snel miste ik de sfeer hier in huis en kwam ik erachter dat alles wit en grijs hebben niet de oplossing voor mij was. Maar goed, als je je al een tijdje op andere huizen aan het oriënteren bent ga je niet meer even je hele woonkamer of huis aanpassen. Maar nu we een nieuw huis hebben kan ik helemaal los gaan. Vandaag deel ik met jullie mijn ideeën over het nieuwe huis!

Kleine update:

Als eerst wil ik jullie even een kleine update geven hoe nu verder. Waarschijnlijk als jij dit leest zitten we bij de notaris en zetten onze handtekeningen voor ons eerste echte huis dat van óns is. We hebben een vrij strak schema en willen binnen 1,5 week al gaan verhuizen wat redelijk onmogelijk klinkt. Ook is het natuurlijk niet een hele gunstige planning zo voor de feestdagen want Danny en ik kunnen beiden geen vrij krijgen van ons werk en is voor ons beiden de drukste periode van het jaar. Danny werkt gewoon 40 uur per week en ik heb ook 25 uur deze week met alle drukte voor de kerst in de supermarkt. Daarom komt er sowieso tot aan de kerstdagen maar één artikel per dag online, omdat het even niet anders is. Mocht ik wel in de gelegenheid zijn komen er natuurlijk meerdere artikelen online.

Woonkamer

Verhuisupdate #1: Home Inspiration

Onze woonkamer is nu vooral heel erg wit met een donkere vloer en hebben veel ramen. Ik vind het tot op de dag van vandaag mooi, maar ik mis wel sfeer in huis en alles is vrij kil voor de witte muren. We hebben wel geprobeerd met accentkleuren en veel planten het was gezelliger te maken, maar het was het toch niet helemaal. Van de week waren we bij de GAMMA en stonden we bij de verf staaltjes te kijken. Al snel werd ik verliefd op de kleuren Early Dew en Urban Taupe van Flexa. Dat even vergeleken te hebben met onze vloer en de keuze was gemaakt. We lieten dezelfde kleuren mengen in goedkoper GAMMA verf en de missie woonkamer is geslaagd.

Verhuisupdate #1: Home Inspiration

Bron afbeelding

We hebben trouwens gekozen voor een grijs eiken laminaatvloer – die iets lichter is dan deze voer – met een V-groef. Hiermee willen we de hele benden verdieping bekleden. Kan niet wachten tot alles ligt en ik kan zien hoe alles bij elkaar staat. We kiezen trouwens voor grote plinten om de vloer af te werken.

Keuken

Bron afbeelding

Ook de keuken moet er aan geloven – maar daar wachten we even op als de spaarrekening weer gespekt is – en dit is toch wel mijn droomkeuken. We hebben nu ook een keuken aan twee wanden en dit dan in combinatie met hoogglans wit en een granieten aanrechtblad is toch wel iets wat ik heel graag wil.

Slaapkamer

Bron afbeelding

Qua slaapkamer zijn Danny en ik het nog niet helemaal eens, maar toch neigt onze voorkeur toch naar een betonnen look muur. We zagen van de week VT wonen op tv en daar maakten ze een muurtje met beton behang en dat vonden we toch best wel gaaf. En als ik het zo zie op de foto vind ik het wel wat hebben. Ik denk dat het dit dan toch gaat worden. Wel één muurtje hoor, de rest gewoon wit.

Bron afbeelding

Maar uiteindelijk is het niet het bovenstaande geworden en hebben we voor fotobehang gekozen met bovenstaande print, super tof toch?

Badkamer

Verhuisupdate #1: Home Inspiration

Bron afbeelding

Bron afbeelding

Ook de badkamer moet echt onder handen genomen worden, maar daar wachten we ook op als het potje weer wat meer gevuld is. We hebben niet een hele grote badkamer maar ik wil er wel alles in kwijt. En op bovenstaande foto kan dat en daar zou dan de andere foto qua stijl op willen. Gewoon lekker simpel en zwart. We willen graag een mooi groot bad, toilet en een handig badkamermeubel. Maar dat is nog even dromen en hard sparen…

En de rest van het huis houden we gewoon simpel en de overige slaapkamers doen we niets aan, wie weet wat daar ooit voor een bestemming voor komt. De walk in closet schilderen we gewoon wit en zetten we onze oude kasten in. Wellicht dat er ooit mooie kasten komen maar dat zien we dan wel. Mijn kantoor word ook wit en heeft lekker veel licht door dakramen en een dakkapel. En als er wat verf van de woonkamer overblijft kan dat daar wel tegen de muren aan. Dus er is nog genoeg te doen en vooral veel te sparen en wensen. Maar ik word al helemaal verliefd als ik dit allemaal zie.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Oh leuk zeg, en wat spannend, die handtekening!! Groot gelijk dat er ‘maar’ 1 artikel per dag online komt, dat kan toch ook niet anders? Gefeliciteerd met jullie huis en succes met klussen en verhuizen!

  2. Gefeliciteerd met jullie woning en natuurlijk heel veel succes met alles! De inspiratie foto’s zien er prachtig uit, jullie nieuwe woning wordt vast prachtig <3

  3. Aranka, verhuizen, werken en toch nog een artikel per dag online ; ik vind het knap hoor!
    gefeliciteerd met jullie nieuwe woning.

  4. je hebt ideeen zat zo te lezen :D ben benieuwd! en jeetje ik zou me niet zo druk maken om de artikelen, ja oke zal ze missen maar je huisje en werk zijn even prio nr 1 vind ik!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *