Vaseline Sugar Coated

Primark Spring Fresh Start 2016

Een laagje suiker voor je lippen, het kan allemaal! Het blikje Vaseline kennen we allemaal wel en is ontzettend geliefd. Kans is groot dat jij wel ooit eens een variant hebt gehad. Elk jaar brengt Vaseline een limited edition smaak uit en dit jaar natuurlijk ook weer! De naam zegt het waarschijnlijk al wel, het is een zoet suikerlaagje voor je lippen, maar dan van Vaseline.

Primark Spring Fresh Start 2016

Ik ben een echte zoetekauw dus mij kan het niet zoet genoeg wezen. Maar voor mijn lippen vind ik het toch een beetje gevaarlijk. Vaseline is vaker met zoete limited editions uitgekomen die zo zoet waren dat ik er misselijk van werd. Hopelijk is dat met deze variant niet het geval. Het doosje ziet er in ieder geval ontzettend schattig en lief uit, voor de echte vrouw!

Primark Spring Fresh Start 2016

In het blikje vinden we 20 gram Vaseline, waar je naar eigen ervaringen echt eeuwen mee doet. Op de ingredienten zie je trouwens al snel dat het niet 100% vaseline is maar dat er nog andere dingen bij gevoegd zijn zoals je kan zien.

Primark Spring Fresh Start 2016

De Vaseline heeft een hele licht roze kleur die je op de lippen helemaal niet terug ziet. In het doosje ziet het wel lief en schattig uit, het maakt het plaatje wel compleet. De Vaseline is heerlijk zacht van structuur waardoor je het gemakkelijk meteen kan aanbrengen op onder andere de lippen. Wel moet je oppassen met het blikje in je zak bewaren. Omdat de substantie zo dun is wordt het nog dunner in je warme broekzak.

Primark Spring Fresh Start 2016

Veel mensen gebruiken Vaseline alleen voor de lippen, maar wist je dat je het voor heel veel handige dingen kunt gebruiken? Bijvoorbeeld ook om de autorubbers nu in te smeren nu het zo vriest? Ik heb een keer een artikel gemaakt met allemaal handige tips! Wellicht is deze variant met een smaakje daar wat minder geschikt voor, maar het is wel leuk om te lezen!

Primark Spring Fresh Start 2016

Zoals je kan zien is de Vaseline zo goed als transparant en je ziet helemaal niets van roze terug. Hij heeft in het blikje best een aanwezige zoete geur die me een beetje aan rozen moet laten denken. Persoonlijk niet een geur die ik heel lekker vind, ik mag het bijna niet zeggen, maar ik vind het een beetje een ouderwetse, bedwelmde geur.

Primark Spring Fresh Start 2016

Hij brengt natuurlijk heel makkelijk aan op de lippen met je vinger. Erg hygiënisch is het niet, maar ik doe daar nooit zo moeilijk over als ik het alleen gebruik.

Primark Spring Fresh Start 2016

Full face is het ook gewoon een simpele lippenbalsem, maar dan met een smaakje. De geur zit net niet tegen het misselijkmakend aan en eigenlijk merk je er niet heel veel van als je hem subtiel aanbrengt. Mijn lippen voelen daarna wel heerlijk zacht en gehydrateerd aan, zoals ik gewend ben van Vaseline.

Primark Spring Fresh Start 2016

Als ik eerlijk moet zijn vind ik dit niet een geur of smaak waarvoor je naar de winkel moet rennen. Eerlijk gezegd is het niet helemaal mijn ding en pak ik tien keer liever de normale versie. Maar ben je een echte zoetekauw en val je voor het design van dit leuke blikje? Dan kan je hem voor € 2,99 exclusief bij de Kruidvat kopen vanaf eind deze maand. Hij is wel limited edition, dus verwacht dat hij ongeveer tot het voorjaar in de winkels ligt.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  19 januari 2016 at 15:13

  Extra verzorging voor de mond is goed!
  Leuk blikje.

 • Reply
  Maaike
  19 januari 2016 at 15:28

  Ik hou eigenlijk helemaal niet van zoete dingen, dus daarom lijkt deze versie mij ook helemaal niets. Wel pluspunten voor de leuke, schattige verpakking!

 • Reply
  Liselot
  19 januari 2016 at 15:35

  Hihi, ik spaar de vaseline LE’s, dit wordt nummertje 4! <3
  En stiekem kan ik al niet wachten tot die van volgend jaar…

  • Reply
   Liselot
   23 januari 2016 at 23:29

   Ik heb m gehaald, maar (bummer!) het is precies dezelfde als die van drie jaar geleden, pink bubbly, maar dan in een andere verpakking. Toen ik thuis kwam hwb ik deze versie gelijk geprobeerd en ik vond het al zo lijken op pink bubbly, net toch eens even naast elkaar gehouden om te ruiken en te kijken. De geur is identiek, net als de ingrediëntenlijst. Erg jammer, zeker omdat de verpakking van drie jaar geleden een stuk leuker was. Met deze LE heeft vaseline me dus echt teleurgesteld, het product is er niet minder om, maar ik spaar ze voor de mooie verpakkingen en originele geuren.

 • Reply
  Sanne Feline
  19 januari 2016 at 15:43

  Alleen het blikje ziet er al zo leuk uit! Toch maar aanschaffen lippenbalsems heb je nooit genoeg!

 • Reply
  Manon
  19 januari 2016 at 16:06

  Ik ben heel benieuwd naar deze balsem, lijkt me erg lekker!

 • Reply
  Jana
  19 januari 2016 at 20:01

  Heerlijk verzorgend, maar ik denk niet dat het erg fijn is zo een zoete geur :(

 • Reply
  femketje
  19 januari 2016 at 20:16

  ik ben gek op zulke blikjes :D

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  19 januari 2016 at 22:52

  Niet echt mijn ding denk ik! Ben niet zo van die zoete geuren

 • Reply
  Kelly
  20 januari 2016 at 07:46

  Ik ben stiekem toch wel benieuwd naar wat ik er van zou vinden

 • Reply
  jeapiebel
  20 januari 2016 at 08:30

  Zo’n lipbalsem is altijd handig. De macaroons zien er lekker uit!

 • Reply
  Marie Beauty
  20 januari 2016 at 16:41

  De verpakking ziet er heel erg tof uit! Jammer dat je de geur niet zo lekker vind. Ik ben een echte zoetekauw, maar ben ook niet echt geïnteresseerd.

 • Reply
  V.
  22 februari 2016 at 19:22

  Lijkt me fijn spul!
  Maar het is niet exclusief bij kruidvat te koop. ;) Ik heb het bij de Etos en de DA ook gezien.
  Oh en ik dacht, misschien moet je wat minder breed lachen op je fotos..

  • Reply
   Aranka
   22 februari 2016 at 21:32

   Als ik dat niet doe ziet mijn neutrale gezicht er heel boos uit. Ik kan helaas ook niet lachen met mijn mond dicht door mijn grote overbeet.

  Laat een reactie achter